4 sağlıkçı Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti

GÜNDEM 17.01.2021 - 17:05, Güncelleme: 17.01.2021 - 17:05
 

4 sağlıkçı Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti

Türkiye'de son 24 saat içinde 4 sağlıkçı Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybetti.

haberimizvar.net- Türk Tabipleri Birliği (TTB), son 24 saat içinde 4 sağlıkçının Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybettiğini açıkladı. Kovid-19’un koşulsuz tüm sağlıkçılar için meslek hastalığı kabul edilmesi talebi sürerken 4 sağlık çalışanı daha koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Mersin’de çalışan Eczane Teknisyeni Mustafa Doğan ile Aile Hekimi Dr. Mehmet Yaşar Karabacak, Osmaniye Kadirli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde görev yapan Sağlık Memuru Yusuf Pampal ve Nevşehir Devlet Hastanesinde görev yapan Hemşire Ayşegül Onurkal Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden sağlıkçıların fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan TTB, “Öfkeliyiz, çünkü ölüyoruz. Oyalama değil yasa” mesajını paylaşarak acil meslek hastalığı yasası çıkarılmasını istedi. Mesajlarda hayatını kaybeden sağlık emekçilerinin yakınlarına da başsağlığı dilendi.
Türkiye'de son 24 saat içinde 4 sağlıkçı Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybetti.

haberimizvar.net- Türk Tabipleri Birliği (TTB), son 24 saat içinde 4 sağlıkçının Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybettiğini açıkladı.

Kovid-19’un koşulsuz tüm sağlıkçılar için meslek hastalığı kabul edilmesi talebi sürerken 4 sağlık çalışanı daha koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Mersin’de çalışan Eczane Teknisyeni Mustafa Doğan ile Aile Hekimi Dr. Mehmet Yaşar Karabacak, Osmaniye Kadirli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde görev yapan Sağlık Memuru Yusuf Pampal ve Nevşehir Devlet Hastanesinde görev yapan Hemşire Ayşegül Onurkal Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden sağlıkçıların fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan TTB, “Öfkeliyiz, çünkü ölüyoruz. Oyalama değil yasa” mesajını paylaşarak acil meslek hastalığı yasası çıkarılmasını istedi. Mesajlarda hayatını kaybeden sağlık emekçilerinin yakınlarına da başsağlığı dilendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.