Çocuğumu daha iyi şartlarda yaşatmak istiyorum

GÜNDEM (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 25.01.2021 - 10:11, Güncelleme: 25.01.2021 - 10:11
 

Çocuğumu daha iyi şartlarda yaşatmak istiyorum

Antalya'nın Finike ilçesinde, Neriman (29) ve Caner Şahin (29) çifti, epilepsi hastası çocukları Metecan'ın (3) tedavisi için kent merkezine geldi. Bir yardımseverin kısa süreliğine pansiyona yerleştirdiği aile, hastalığı nedeniyle sık sık nöbet geçiren Metecan'ı daha iyi şartlarda yaşatabilmek istiyor.

haberimizvar.net- Finike ilçesinde yaşayan, meyve- sebze toplama işleri yaparak geçimini sağlayan Neriman ve Caner Şahin çiftinin çocukları Metecan epilepsi krizi geçirince hastaneye götürüldü. Bir süre Yoğun Bakım Ünitesi'nde kalan çocuk, tedavisinin devamı için Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Çift çocuklarının tedavisi için tüm eşyalarını satıp, Antalya'da bir yakınlarının yanına geldi. Bir süre sonra buradan da ayrılmak zorunda kalan çift sokakta kaldı.  Aileyi gören yardımseverler aileyi geçici olarak bir pansiyona yerleştirdi. Ancak küçük Metecan'ın tedavisi için ailenin bir eve ihtiyacı var. 'ANTALYA'DA TANIDIKLARIMIZDA KALDIK' Çok zor durumda kaldıklarını ve ne yapacaklarını bilmediklerini belirten Neriman Şahin, "Antalya'da birkaç gün bir tanıdığımızda kaldık, ancak sonrasında sokakta kaldık. Daha sonra bir yardımsever bizi pansiyona yerleştirdi. Şu an orada kalıyoruz" dedi. Ailesine bakabilmek için iş bulmak istediğini söyleyen baba Caner Şahin, "Çocuğumun rahatsızlığından dolayı Antalya'ya gelmek zorunda kaldık. Metecan'ı daha iyi şartlarda yaşatabilmek istiyorum" diye konuştu.  'BİZ ACİL İHTİYAÇLARINI KARŞILAMAYA ÇALIŞTIK' Sosyal medya üzerinden aileye ulaştıklarını söyleyen Antalya Yardımlaşma Platformu sözcüsü Halit Mert, "Buraya gelmek için eşyalarını dahi sattıklarını ve şu an kalacak yerleri olmadığını söylediler. Biz de yüz yüze görüşerek ailenin acil ihtiyacını gidermek için onları bir pansiyona yerleştirdik. Çocuklarının tedavisi için hastaneye yakın bir yerde kendilerine ev bulmamız gerekiyor. Babanın da işe ihtiyacı var. Yardımseverlerimizden destek bekliyoruz" dedi.   
Antalya'nın Finike ilçesinde, Neriman (29) ve Caner Şahin (29) çifti, epilepsi hastası çocukları Metecan'ın (3) tedavisi için kent merkezine geldi. Bir yardımseverin kısa süreliğine pansiyona yerleştirdiği aile, hastalığı nedeniyle sık sık nöbet geçiren Metecan'ı daha iyi şartlarda yaşatabilmek istiyor.

haberimizvar.net- Finike ilçesinde yaşayan, meyve- sebze toplama işleri yaparak geçimini sağlayan Neriman ve Caner Şahin çiftinin çocukları Metecan epilepsi krizi geçirince hastaneye götürüldü. Bir süre Yoğun Bakım Ünitesi'nde kalan çocuk, tedavisinin devamı için Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Çift çocuklarının tedavisi için tüm eşyalarını satıp, Antalya'da bir yakınlarının yanına geldi. Bir süre sonra buradan da ayrılmak zorunda kalan çift sokakta kaldı.  Aileyi gören yardımseverler aileyi geçici olarak bir pansiyona yerleştirdi. Ancak küçük Metecan'ın tedavisi için ailenin bir eve ihtiyacı var.

'ANTALYA'DA TANIDIKLARIMIZDA KALDIK'

Çok zor durumda kaldıklarını ve ne yapacaklarını bilmediklerini belirten Neriman Şahin, "Antalya'da birkaç gün bir tanıdığımızda kaldık, ancak sonrasında sokakta kaldık. Daha sonra bir yardımsever bizi pansiyona yerleştirdi. Şu an orada kalıyoruz" dedi.

Ailesine bakabilmek için iş bulmak istediğini söyleyen baba Caner Şahin, "Çocuğumun rahatsızlığından dolayı Antalya'ya gelmek zorunda kaldık. Metecan'ı daha iyi şartlarda yaşatabilmek istiyorum" diye konuştu. 

'BİZ ACİL İHTİYAÇLARINI KARŞILAMAYA ÇALIŞTIK'

Sosyal medya üzerinden aileye ulaştıklarını söyleyen Antalya Yardımlaşma Platformu sözcüsü Halit Mert, "Buraya gelmek için eşyalarını dahi sattıklarını ve şu an kalacak yerleri olmadığını söylediler. Biz de yüz yüze görüşerek ailenin acil ihtiyacını gidermek için onları bir pansiyona yerleştirdik. Çocuklarının tedavisi için hastaneye yakın bir yerde kendilerine ev bulmamız gerekiyor. Babanın da işe ihtiyacı var. Yardımseverlerimizden destek bekliyoruz" dedi. 

 <a href=ANTALYA FINIKE'DE YASAYAN NERIMAN (29) VE CANER SAHIN (29) CIFTI, EPILEPSI HASTASI COCUKLARININ TEDAVISI ICIN KENT MERKEZINE GELINCE HEM ISSIZ HEM EVSIZ KALDI. BIR YARDIMSEVER TARAFINDAN KISA SURELIGINE PANSIYONA YERLESTIRILEN AILE, HASTALIGI NEDENIYLE SIK SIK NOBET GECIREN OGULLARINI DAHA IYI SARTLARDA YASATABILMEK ISTIYOR. (FOTO: SEMIH ERSOZLER/ANTALYA-DHA)" src="https://ajans.dha.com.tr/images/thumbnail/muhabir/2021_01/2021_01_24/1edd9fb7aa666f1960d6751e87265747.jpg" />

 <a href=ANTALYA FINIKE'DE YASAYAN NERIMAN (29) VE CANER SAHIN (29) CIFTI, EPILEPSI HASTASI COCUKLARININ TEDAVISI ICIN KENT MERKEZINE GELINCE HEM ISSIZ HEM EVSIZ KALDI. BIR YARDIMSEVER TARAFINDAN KISA SURELIGINE PANSIYONA YERLESTIRILEN AILE, HASTALIGI NEDENIYLE SIK SIK NOBET GECIREN OGULLARINI DAHA IYI SARTLARDA YASATABILMEK ISTIYOR. (FOTO: SEMIH ERSOZLER/ANTALYA-DHA)" src="https://ajans.dha.com.tr/images/thumbnail/muhabir/2021_01/2021_01_24/2dcde6169e342ea5e452d103011d4277.jpg" />

 <a href=ANTALYA FINIKE'DE YASAYAN NERIMAN (29) VE CANER SAHIN (29) CIFTI, EPILEPSI HASTASI COCUKLARININ TEDAVISI ICIN KENT MERKEZINE GELINCE HEM ISSIZ HEM EVSIZ KALDI. BIR YARDIMSEVER TARAFINDAN KISA SURELIGINE PANSIYONA YERLESTIRILEN AILE, HASTALIGI NEDENIYLE SIK SIK NOBET GECIREN OGULLARINI DAHA IYI SARTLARDA YASATABILMEK ISTIYOR. (FOTO: SEMIH ERSOZLER/ANTALYA-DHA)" src="https://ajans.dha.com.tr/images/thumbnail/muhabir/2021_01/2021_01_24/2a1da4d911d3b7479397caed4c542e22.jpg" />

 <a href=ANTALYA FINIKE'DE YASAYAN NERIMAN (29) VE CANER SAHIN (29) CIFTI, EPILEPSI HASTASI COCUKLARININ TEDAVISI ICIN KENT MERKEZINE GELINCE HEM ISSIZ HEM EVSIZ KALDI. BIR YARDIMSEVER TARAFINDAN KISA SURELIGINE PANSIYONA YERLESTIRILEN AILE, HASTALIGI NEDENIYLE SIK SIK NOBET GECIREN OGULLARINI DAHA IYI SARTLARDA YASATABILMEK ISTIYOR. (FOTO: SEMIH ERSOZLER/ANTALYA-DHA)" src="https://ajans.dha.com.tr/images/thumbnail/muhabir/2021_01/2021_01_24/30c7b0daa4a45e2d434f3d97b23fe342.jpg" />

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.