Manavgat Şelalesi'nin debisi yükseldi

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 28.01.2021 - 13:29, Güncelleme: 28.01.2021 - 13:29
 

Manavgat Şelalesi'nin debisi yükseldi

Antalya'nın Manavgat Irmağı'nda su seviyesi yükselince dünyaca ünlü Manavgat Şelalesi'nde ziyaretçilerin fotoğraf çektirdiği taraçalardan biri su altında kaldı.

haberimizvar.net Antalya'da önceki gece şiddetli rüzgarla birlikte başlayan yağmur ve yüksek kesimlerde yaşanan kar yağışı, Manavgat Irmağı'nda su seviyesini yükseltti. Buna bağlı olarak Irmağın üzerinde bulunan dünyaca ünlü Manavgat Şelalesi'nin debisi de artınca ziyaretçilerin fotoğraf çektirdiği taraçalardan biri su altında kaldı. Koronavirüs önlemleri, şiddetli rüzgar ve yağış nedeniyle ziyaretçinin bulunmadığı şelaledeki iş yerlerinin sahipleri önlem alarak masa ve sandalyeleri topladı.
Antalya'nın Manavgat Irmağı'nda su seviyesi yükselince dünyaca ünlü Manavgat Şelalesi'nde ziyaretçilerin fotoğraf çektirdiği taraçalardan biri su altında kaldı.

haberimizvar.net

Antalya'da önceki gece şiddetli rüzgarla birlikte başlayan yağmur ve yüksek kesimlerde yaşanan kar yağışı, Manavgat Irmağı'nda su seviyesini yükseltti. Buna bağlı olarak Irmağın üzerinde bulunan dünyaca ünlü Manavgat Şelalesi'nin debisi de artınca ziyaretçilerin fotoğraf çektirdiği taraçalardan biri su altında kaldı. Koronavirüs önlemleri, şiddetli rüzgar ve yağış nedeniyle ziyaretçinin bulunmadığı şelaledeki iş yerlerinin sahipleri önlem alarak masa ve sandalyeleri topladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.