Bilim Kurulu '15 Şubat erken' dedi

EĞİTİM 28.01.2021 - 15:43, Güncelleme: 28.01.2021 - 15:43
 

Bilim Kurulu '15 Şubat erken' dedi

Koronavirüs Bilim Kurulu, yüz yüze eğitim için öngörülen 15 Şubat'ı erken bularak 15 Mart'ı önerdi.

haberimizvar.net- Koronavirüs Bilim Kurulu dün yaptığı toplantıda yüz yüze eğitimi de ele aldı. Bilim Kurulu, yüz yüze eğitim için öngörülen 15 Şubat'ı erken bularak 15 Mart'ı önerdi. CNN Türk Muhabiri Duygu Ayaz Bayram'ın aktardığı bilgilere göre, dün gerçekleşen Bilim Kurulu toplantısında yüz yüze eğitimin başlaması için 15 Şubat'ın erken olduğu belirtildi. Toplantıda sürecin ilerleyişine göre yüz yüze eğitimin 15 Mart'ta başlaması görüşü ağırlık kazandı. Kurul, öğretmenler aşılanmadan okulların açılmaması gerektiğini belirtti. Bilim Kurulu, restoran ve kafelerin açılması için de vaka sayısının düşmesi ve aşılanma oranın artması gerektiğinin altını çizdi. Toplantıda Kovid-19 mutasyonu da görüşülürken, dünyadaki veriler incelendi. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "15 Şubat'ta okulların açılmasıyla ilgili ilke kararı var. 15 Şubat'tan 10 gün önce net bir tablo karşımıza çıkar" demişti. Fotoğraf: Şehlem Kaçar/csgorselarsiv.org
Koronavirüs Bilim Kurulu, yüz yüze eğitim için öngörülen 15 Şubat'ı erken bularak 15 Mart'ı önerdi.

haberimizvar.net-  Koronavirüs Bilim Kurulu dün yaptığı toplantıda yüz yüze eğitimi de ele aldı. Bilim Kurulu, yüz yüze eğitim için öngörülen 15 Şubat'ı erken bularak 15 Mart'ı önerdi.

CNN Türk Muhabiri Duygu Ayaz Bayram'ın aktardığı bilgilere göre, dün gerçekleşen Bilim Kurulu toplantısında yüz yüze eğitimin başlaması için 15 Şubat'ın erken olduğu belirtildi. Toplantıda sürecin ilerleyişine göre yüz yüze eğitimin 15 Mart'ta başlaması görüşü ağırlık kazandı. Kurul, öğretmenler aşılanmadan okulların açılmaması gerektiğini belirtti.

Bilim Kurulu, restoran ve kafelerin açılması için de vaka sayısının düşmesi ve aşılanma oranın artması gerektiğinin altını çizdi.

Toplantıda Kovid-19 mutasyonu da görüşülürken, dünyadaki veriler incelendi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "15 Şubat'ta okulların açılmasıyla ilgili ilke kararı var. 15 Şubat'tan 10 gün önce net bir tablo karşımıza çıkar" demişti.
Fotoğraf: Şehlem Kaçar/csgorselarsiv.org

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.