İlçeyi kutuplaştırmayın

EKONOMİ 28.01.2021 - 19:47, Güncelleme: 28.01.2021 - 19:47
 

İlçeyi kutuplaştırmayın

CHP Korkuteli Korkuteli Gençlik Kolları Başkanı Kadir Erten, geçtiğimiz haftalarda Devlet Hastanesinde görev yapan sağlık çalışanlarını ziyaret edip, çiçek vermek istediklerini ancak başhekimin izin vermediğini söyledi. Erten, “AKP’ye verilen izin, bize verilmedi. Çifte standart yapmayın, ilçeyi kutuplaştırmayın” dedi.

haberimizvar.net Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli Gençlik Kolları Başkanı Kadir Erten, basın açıklaması düzenledi. İlçede devlet kurumlarında çifte standart yapıldığını ifade eden Erten, “Geçtiğimiz haftalarda Korkuteli Devlet Hastanesini ziyaret ederek, pandemi döneminde yoğun faaliyet içerisinde bulunan sağlık çalışanlarına çiçek hediye edip, moral vermek istedik. Ancak hastanenin başhekimi Nihat Ateş, ‘siyasi olarak giremezsiniz’ diyerek bizi almadı. Başhekimin bu kararına saygı duyarak geri döndük. Ancak geçtiğimiz günlerde AK Parti Kadın Kolları Teşkilatını Devlet Hastanesinin içerisine girerek, sağlık çalışanlarıyla sohbet ettiğini, hatta Covid servisine dahi girdiklerini basında gördüğümüzde çok üzüldük. Bize karşı yapılan bu çifte standart nedeniyle Başhekim Nihat Ateş’i kınıyoruz” diye konuştu. Korkuteli’nde siyasi kutuplaşmalara asla izin vermeyeceklerini kaydeden CHP Gençlik Kolları Başkanı Kadir Erten, “Biz hepimiz birbirimizi tanıyan insanlarız. AKP Kadın Kollarını yapmış oldukları bu ziyaretlerden dolayı kutluyorum. Ancak aynısını biz yapmak istediğimizde Başhekim tarafından izin verilmemesine anlam veremiyorum. Bir siyasi teşkilatın etkin üyesi gibi davranan Başhekim Nihat Ateş, kraldan çok kralcı olmak istemiştir. Başhekimin bu tutumu, AK Parti teşkilatı tarafından da hoş karşılanmayacağını düşünüyorum. Kamu görevlilerinin bu şekildeki tutumları ilçeyi siyasi olarak kutuplaştırmaktadır. Ancak biz CHP Gençlik Kolları olarak buna izin vermeyeceğiz” dedi.
CHP Korkuteli Korkuteli Gençlik Kolları Başkanı Kadir Erten, geçtiğimiz haftalarda Devlet Hastanesinde görev yapan sağlık çalışanlarını ziyaret edip, çiçek vermek istediklerini ancak başhekimin izin vermediğini söyledi. Erten, “AKP’ye verilen izin, bize verilmedi. Çifte standart yapmayın, ilçeyi kutuplaştırmayın” dedi.

haberimizvar.net

Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli Gençlik Kolları Başkanı Kadir Erten, basın açıklaması düzenledi. İlçede devlet kurumlarında çifte standart yapıldığını ifade eden Erten, “Geçtiğimiz haftalarda Korkuteli Devlet Hastanesini ziyaret ederek, pandemi döneminde yoğun faaliyet içerisinde bulunan sağlık çalışanlarına çiçek hediye edip, moral vermek istedik. Ancak hastanenin başhekimi Nihat Ateş, ‘siyasi olarak giremezsiniz’ diyerek bizi almadı. Başhekimin bu kararına saygı duyarak geri döndük. Ancak geçtiğimiz günlerde AK Parti Kadın Kolları Teşkilatını Devlet Hastanesinin içerisine girerek, sağlık çalışanlarıyla sohbet ettiğini, hatta Covid servisine dahi girdiklerini basında gördüğümüzde çok üzüldük. Bize karşı yapılan bu çifte standart nedeniyle Başhekim Nihat Ateş’i kınıyoruz” diye konuştu.

Korkuteli’nde siyasi kutuplaşmalara asla izin vermeyeceklerini kaydeden CHP Gençlik Kolları Başkanı Kadir Erten, “Biz hepimiz birbirimizi tanıyan insanlarız. AKP Kadın Kollarını yapmış oldukları bu ziyaretlerden dolayı kutluyorum. Ancak aynısını biz yapmak istediğimizde Başhekim tarafından izin verilmemesine anlam veremiyorum. Bir siyasi teşkilatın etkin üyesi gibi davranan Başhekim Nihat Ateş, kraldan çok kralcı olmak istemiştir. Başhekimin bu tutumu, AK Parti teşkilatı tarafından da hoş karşılanmayacağını düşünüyorum. Kamu görevlilerinin bu şekildeki tutumları ilçeyi siyasi olarak kutuplaştırmaktadır. Ancak biz CHP Gençlik Kolları olarak buna izin vermeyeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.