Erdoğan, yüksek gıda fiyatlarından esnafı sorumlu tuttu

EKONOMİ 29.01.2021 - 14:33, Güncelleme: 29.01.2021 - 14:33
 

Erdoğan, yüksek gıda fiyatlarından esnafı sorumlu tuttu

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, yüksek gıda fiyatlarına ilişkin esnafı suçladı, "Bu süreci böyle devam ettirecek olursanız çok ağır cezalar sizleri bulabilir" dedi

haberimizvar.net- AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunuyor.  Erdoğan açıklamasında "Gerek okullarla alakalı, gerekse son dönemde bu restoranlarla ilgili açık mekanlarla ilgili bazı ekonomik gelişmeleri de göz önüne alarak adımlar atmaya gayret ettik. Bir düşüncemiz var. Küçük esnafımızı yalnız bırakamayız" ifadelerine yer verdi. Erdoğan, yüksek gıda fiyatlarına ilişkin, "Ticaret Bakanlığımız yoğun bir çalışmanın içerisinde. Önümüzdeki bir ay içinde bu işi çok daha kontrollü bir şekilde yöneteceğiz. Vatandaşın bu konuda ezilmesine tahammül edemeyiz. Bu tabi beyaz-kırmızı ette aynı şekilde bu süreci takipte tutuyoruz. Buradan esnaflara sesleniyorum eğer siz bu süreci böyle devam ettirecek olursanız çok ağır cezalar sizleri bulabilir. Lütfen yaptığınız işi hakkıyla yapın, vatandaşımıza zulüm etmeyin" açıklamasında bulundu.
AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, yüksek gıda fiyatlarına ilişkin esnafı suçladı, "Bu süreci böyle devam ettirecek olursanız çok ağır cezalar sizleri bulabilir" dedi

haberimizvar.net- AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunuyor.

  Erdoğan açıklamasında "Gerek okullarla alakalı, gerekse son dönemde bu restoranlarla ilgili açık mekanlarla ilgili bazı ekonomik gelişmeleri de göz önüne alarak adımlar atmaya gayret ettik. Bir düşüncemiz var. Küçük esnafımızı yalnız bırakamayız" ifadelerine yer verdi.

Erdoğan, yüksek gıda fiyatlarına ilişkin, "Ticaret Bakanlığımız yoğun bir çalışmanın içerisinde. Önümüzdeki bir ay içinde bu işi çok daha kontrollü bir şekilde yöneteceğiz. Vatandaşın bu konuda ezilmesine tahammül edemeyiz. Bu tabi beyaz-kırmızı ette aynı şekilde bu süreci takipte tutuyoruz. Buradan esnaflara sesleniyorum eğer siz bu süreci böyle devam ettirecek olursanız çok ağır cezalar sizleri bulabilir. Lütfen yaptığınız işi hakkıyla yapın, vatandaşımıza zulüm etmeyin" açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.