Avrasya Tüneli'ne zam

GÜNDEM 01.02.2021 - 15:28, Güncelleme: 01.02.2021 - 15:28
 

Avrasya Tüneli'ne zam

Yap-işlet devret modeli ile yapılan geçiş garantili Avrasya Tüneli’nin geçiş ücreti 1 Şubat itibariyle zamlandı.

haberimizvar.net Köprü ve otoyolların ardından Avrasya Tüneli’ne de zam geldi. Yap-işlet devret modeli ile yapılan tünelden 1 Şubat’tan itibaren geçenler yüzde 26 daha fazla ödeme yapacak. Zamlı fiyatlar, otomobiller için 46 TL, minibüsler için ise  69  TL olacak. Avrasya Tüneli'nin internet sitesinde şu duyuru yapıldı:  "1 Şubat 2021 tarihi itibarıyla geçerli olmak üzere Avrasya Tüneli tek yön geçiş ücretleri otomobiller için 46 TL, minibüsler için ise 69 TL olarak belirlenmiştir. Fiyatlara %8 KDV dahildir. Avrasya Tüneli'nden yalnız 1. ve 2. sınıf araçlar geçebilmektedir."
Yap-işlet devret modeli ile yapılan geçiş garantili Avrasya Tüneli’nin geçiş ücreti 1 Şubat itibariyle zamlandı.

haberimizvar.net

Köprü ve otoyolların ardından Avrasya Tüneli’ne de zam geldi. Yap-işlet devret modeli ile yapılan tünelden 1 Şubat’tan itibaren geçenler yüzde 26 daha fazla ödeme yapacak. Zamlı fiyatlar, otomobiller için 46 TL, minibüsler için ise  69  TL olacak.

Avrasya Tüneli'nin internet sitesinde şu duyuru yapıldı: 

"1 Şubat 2021 tarihi itibarıyla geçerli olmak üzere Avrasya Tüneli tek yön geçiş ücretleri otomobiller için 46 TL, minibüsler için ise 69 TL olarak belirlenmiştir. Fiyatlara %8 KDV dahildir. Avrasya Tüneli'nden yalnız 1. ve 2. sınıf araçlar geçebilmektedir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.