Bahçeli’den hep destek: Yeni bir anayasa ihtiyacı olduğu açıktır

EKONOMİ 02.02.2021 - 15:53, Güncelleme: 02.02.2021 - 15:53
 

Bahçeli’den hep destek: Yeni bir anayasa ihtiyacı olduğu açıktır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye’nin yeni bir anayasaya ihtiyacının açık olduğunu söyledi.

haberimizvar.net- Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, dün Türkiye’nin yeni bir anayasayı tartışmasının vaktinin geldiğini belirterek MHP’yle anlayış birliğine varmaları halinde harekete geçebileceklerini ifade etmişti. Bu sözlerin ardından Bahçeli yazılı açıklama yayınlayarak Erdoğan’a destek verdi. MHP lideri, partisinin görüşü ve düşüncesinin de bu yönde olduğunu aktararak şu ifadeleri kullandı: “Cumhuriyet tarihindeki en önemli reform yeni yönetim sistemi ise diğerinin yeni anayasa olması tarihe ve millete boyun borcumuzdur.” Bahçeli, MHP’nin yeni anayasa yazımı konusunda ‘cumhur ittifakının birleştirici ve kucaklayıcı şuuruyla hareket edeceğini, üstüne düşeni yerine getireceğini’ kaydetti.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye’nin yeni bir anayasaya ihtiyacının açık olduğunu söyledi.

haberimizvar.net- Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, dün Türkiye’nin yeni bir anayasayı tartışmasının vaktinin geldiğini belirterek MHP’yle anlayış birliğine varmaları halinde harekete geçebileceklerini ifade etmişti. Bu sözlerin ardından Bahçeli yazılı açıklama yayınlayarak Erdoğan’a destek verdi.

MHP lideri, partisinin görüşü ve düşüncesinin de bu yönde olduğunu aktararak şu ifadeleri kullandı: “Cumhuriyet tarihindeki en önemli reform yeni yönetim sistemi ise diğerinin yeni anayasa olması tarihe ve millete boyun borcumuzdur.”

Bahçeli, MHP’nin yeni anayasa yazımı konusunda ‘cumhur ittifakının birleştirici ve kucaklayıcı şuuruyla hareket edeceğini, üstüne düşeni yerine getireceğini’ kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.