Evlatlarımızı derhal serbest bırakın!

SİYASET 03.02.2021 - 00:49, Güncelleme: 03.02.2021 - 01:00
 

Evlatlarımızı derhal serbest bırakın!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Boğaziçi eylemleri sırasında gözaltına alınanların serbest bırakılması için çağrıda bulundu.

haberimizvar.net Sosyal medya hesabından bir video paylaşan Kılıçdaroğlu, paylaşımına "Türkiye’nin evlatlarını derhal serbest bırakın!" notunu ekledi. Kılıçdaroğlu, Boğaziçi'ne atanan kayyım rektörü kimsenin istemediğini ifade ederken gerginliğin arttığını söyledi. Öğrencilerin anne babalarına seslenen Kılıçdaroğlu, "Sağduyulu davranarak iktidarın değirmenine su taşımamalıyız" dedi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü açıkladı: Boğaziçi eylemlerinde 104 kişi gözaltına alındıİstanbul Emniyet Müdürlüğü açıkladı: Boğaziçi eylemlerinde 104 kişi gözaltına alındı AKP'ye çağrıda bulunan Kılıçdaroğlu, "Türkiye'nin evlatlarını serbest bırakın ve gerginliğe bir son verin" dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Boğaziçi eylemleri sırasında gözaltına alınanların serbest bırakılması için çağrıda bulundu.

haberimizvar.net

Sosyal medya hesabından bir video paylaşan Kılıçdaroğlu, paylaşımına "Türkiye’nin evlatlarını derhal serbest bırakın!" notunu ekledi. Kılıçdaroğlu, Boğaziçi'ne atanan kayyım rektörü kimsenin istemediğini ifade ederken gerginliğin arttığını söyledi. Öğrencilerin anne babalarına seslenen Kılıçdaroğlu, "Sağduyulu davranarak iktidarın değirmenine su taşımamalıyız" dedi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü açıkladı: Boğaziçi eylemlerinde 104 kişi gözaltına alındıİstanbul Emniyet Müdürlüğü açıkladı: Boğaziçi eylemlerinde 104 kişi gözaltına alındı AKP'ye çağrıda bulunan Kılıçdaroğlu, "Türkiye'nin evlatlarını serbest bırakın ve gerginliğe bir son verin" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.