Şahin’den ‘AY’ göndermesi

YEREL 10.02.2021 - 15:40, Güncelleme: 10.02.2021 - 15:40
 

Şahin’den ‘AY’ göndermesi

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Ay programını açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a gönderme yaptı.

haberimizvar.net Yazalı açıklama yapan CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, “Vatandaş açlıktan, işsizlikten, yoksulluktan intihar ederken, garibanlar çöpte yemek arar hale gelmişken, esnaf elektrik su faturasını ödeyemez durumdayken, yaşlısı genci gırtlağına kadar borca batmışken SARAY REJİMİ’nin derdi 50 yıl önce ayak basılan Ay’a gitmek” dedi. “Sen bırak ayı, uzayı! Önce vatandaşının karnını doyur, gencine iş bul, kepenk kapatan esnafına destek ol” diyen Şahin, şunları söyledi: “Ondan sonra Ay’a mı gidersiniz Mars’a mı hiç fark etmez! Zaten bu halk sizi yakında yolcu edecek! Erdoğan bir de "Hedefimiz bir uzay limanı işletmesine sahip olmaktır" demiş. Orayı da ülkenin bütün kaynaklarına karabasan gibi çöken beşli çete Cengiz, Limak, Kalyon, Kolin ve Makyol Holding'e peşkeş çekersiniz artık! Vatandaşa geçmediği köprünün parasını kesen bu iktidar, umut ediyoruz ki; özel uzay vergisi altında yeni bir vergi kalemi çıkarmaz. Neyse, bu arada yerli uçak işi ne oldu? Gören duyan var mı?”
CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Ay programını açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a gönderme yaptı.

haberimizvar.net

Yazalı açıklama yapan CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, “Vatandaş açlıktan, işsizlikten, yoksulluktan intihar ederken, garibanlar çöpte yemek arar hale gelmişken, esnaf elektrik su faturasını ödeyemez durumdayken, yaşlısı genci gırtlağına kadar borca batmışken SARAY REJİMİ’nin derdi 50 yıl önce ayak basılan Ay’a gitmek” dedi.

“Sen bırak ayı, uzayı! Önce vatandaşının karnını doyur, gencine iş bul, kepenk kapatan esnafına destek ol” diyen Şahin, şunları söyledi: “Ondan sonra Ay’a mı gidersiniz Mars’a mı hiç fark etmez! Zaten bu halk sizi yakında yolcu edecek! Erdoğan bir de "Hedefimiz bir uzay limanı işletmesine sahip olmaktır" demiş. Orayı da ülkenin bütün kaynaklarına karabasan gibi çöken beşli çete Cengiz, Limak, Kalyon, Kolin ve Makyol Holding'e peşkeş çekersiniz artık! Vatandaşa geçmediği köprünün parasını kesen bu iktidar, umut ediyoruz ki; özel uzay vergisi altında yeni bir vergi kalemi çıkarmaz. Neyse, bu arada yerli uçak işi ne oldu? Gören duyan var mı?”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.