Dansın megastarı ‘koşa koşa’ geldi

YAŞAM 12.02.2021 - 16:43, Güncelleme: 12.02.2021 - 16:43
 

Dansın megastarı ‘koşa koşa’ geldi

Ünlü dansçı ve koreograf Fatih Haktan Coşkun Ocak ayında hazırlıkları tamamlanan ilk albümünü dinleyici ile buluşturdu

haberimizvar.net- Geçtiğimiz gün Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ‘Sevgi Haftası’ etkinliğinde konuk sanatçı olarak sahneye çıkan Fatih Haktan Coşkun, “Naçizane” isimli ilk albümünün tüm şarkılarını seslendirdi. Pandemi önlemleri çerçevesinde sosyal mesafe kurallarına uyularak gerçekleşen ve yüzlerce kişinin katıldığı konsere ilgi büyük oldu. Antalya Cumhuriyet Meydanı’na kurulan sahnede şarkılarını ve danslarını sergileyen Coşkun dinleyicilerden tam not aldı.  KONSERLER DEVAM EDECEK  İlk konserinde; albümünde yer alan Naçizane, Karam, Aşka Saygım Var ve Yeşil Işık gibi şarkıları seslendiren sanatçının özellikle “Koşa Koşa” isimli hareketli şarkısı dikkat çekti ve yaklaşan yaz sezonunun hit şarkılarından biri olacağının habercisi oldu. Tüm şarkılarının sözü ve müziği kendisine ait olan ve Türkiye Latin Dansları camiasında “Dansın Megastarı” olarak tanınan Coşkun, yetiştirdiği dansçılar ile kendi şarkılarına dans koreografileri hazırlayıp onlarla aynı sahneyi paylaşmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi. Fatih Haktan Coşkun önümüzdeki süreçte bol bol konser vermeyi ve dansı ile müziğini daha çok kitleye ulaştırmayı hedefliyor.
Ünlü dansçı ve koreograf Fatih Haktan Coşkun Ocak ayında hazırlıkları tamamlanan ilk albümünü dinleyici ile buluşturdu

haberimizvar.net- Geçtiğimiz gün Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ‘Sevgi Haftası’ etkinliğinde konuk sanatçı olarak sahneye çıkan Fatih Haktan Coşkun, “Naçizane” isimli ilk albümünün tüm şarkılarını seslendirdi. Pandemi önlemleri çerçevesinde sosyal mesafe kurallarına uyularak gerçekleşen ve yüzlerce kişinin katıldığı konsere ilgi büyük oldu. Antalya Cumhuriyet Meydanı’na kurulan sahnede şarkılarını ve danslarını sergileyen Coşkun dinleyicilerden tam not aldı. 

KONSERLER DEVAM EDECEK 
İlk konserinde; albümünde yer alan Naçizane, Karam, Aşka Saygım Var ve Yeşil Işık gibi şarkıları seslendiren sanatçının özellikle “Koşa Koşa” isimli hareketli şarkısı dikkat çekti ve yaklaşan yaz sezonunun hit şarkılarından biri olacağının habercisi oldu. Tüm şarkılarının sözü ve müziği kendisine ait olan ve Türkiye Latin Dansları camiasında “Dansın Megastarı” olarak tanınan Coşkun, yetiştirdiği dansçılar ile kendi şarkılarına dans koreografileri hazırlayıp onlarla aynı sahneyi paylaşmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi. Fatih Haktan Coşkun önümüzdeki süreçte bol bol konser vermeyi ve dansı ile müziğini daha çok kitleye ulaştırmayı hedefliyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.