Şahin’den AKP’ye: Tarih sizi unutmayacak

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 15.02.2021 - 19:22, Güncelleme: 15.02.2021 - 19:22
 

Şahin’den AKP’ye: Tarih sizi unutmayacak

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Şahin, 13 şehidin ardından AKP’yi vurdumduymaz davranmakla suçladı.

haberimizvar.net Pazar günü gelen 13 şehit haberi yürekleri dağladı. Şehit olan yurttaşların 6 yıldır tutsak olmaları ise acıyı ikiye katladı. AKP’yi şehitlere sahip çıkamamakla suçlayan CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, “Teröristlerce kaçırılan asker ve polislerimizin terör örgütünün elinden kurtarılması için şimdiye kadar niçin bir müdahalede bulunulmamıştır, CHP tarafından verilen soru önergelerine niçin cevap verilmemiştir, kaçırılan askerlerin ve polislerin ailelerine şimdiye kadar niye hiçbir bilgi verilmemiştir?” diye sordu. Şahin açıklamasına şöyle devam etti: “Milletvekilimiz Murat Bakan rehineler için 2016'dan bu yana çabaladığını fakat hükümetin yanıt vermediğini söylüyor. Operasyona kadar kamuoyu da duymadı. Kalkmış şimdi naralar atıyorsunuz! Kendiniz dışında herkesin vatanseverliğini sorguluyorsunuz! Unutmadık! Türk milleti sözünü Anayasa'dan çıkarıyordunuz, T. C. yazılarını sildiriyordunuz, andımız üzerinden Türküm demeyi yasaklıyordunuz. Milliyetçiliği ayaklar altına alıyordunuz. Apo da 5 vakit namaz kılan din kardeşimiz diyordunuz. Osman Öcalan'ı devletin kanalına çıkarıyordunuz. PYD lideri Salih Müslim'i Ankara'da kırmızı halılarda karşılıyordunuz. Bunların hiçbirini unutmadık!”  
CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Şahin, 13 şehidin ardından AKP’yi vurdumduymaz davranmakla suçladı.

haberimizvar.net

Pazar günü gelen 13 şehit haberi yürekleri dağladı. Şehit olan yurttaşların 6 yıldır tutsak olmaları ise acıyı ikiye katladı. AKP’yi şehitlere sahip çıkamamakla suçlayan CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, “Teröristlerce kaçırılan asker ve polislerimizin terör örgütünün elinden kurtarılması için şimdiye kadar niçin bir müdahalede bulunulmamıştır, CHP tarafından verilen soru önergelerine niçin cevap verilmemiştir, kaçırılan askerlerin ve polislerin ailelerine şimdiye kadar niye hiçbir bilgi verilmemiştir?” diye sordu.

Şahin açıklamasına şöyle devam etti: “Milletvekilimiz Murat Bakan rehineler için 2016'dan bu yana çabaladığını fakat hükümetin yanıt vermediğini söylüyor. Operasyona kadar kamuoyu da duymadı. Kalkmış şimdi naralar atıyorsunuz! Kendiniz dışında herkesin vatanseverliğini sorguluyorsunuz! Unutmadık! Türk milleti sözünü Anayasa'dan çıkarıyordunuz, T. C. yazılarını sildiriyordunuz, andımız üzerinden Türküm demeyi yasaklıyordunuz. Milliyetçiliği ayaklar altına alıyordunuz. Apo da 5 vakit namaz kılan din kardeşimiz diyordunuz. Osman Öcalan'ı devletin kanalına çıkarıyordunuz. PYD lideri Salih Müslim'i Ankara'da kırmızı halılarda karşılıyordunuz. Bunların hiçbirini unutmadık!”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.