Balık, bıraktı

YEREL 16.02.2021 - 00:30, Güncelleme: 16.02.2021 - 10:54
 

Balık, bıraktı

CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek’in danışmanlığını yapan Ozan Balık, bu görevi bıraktığını açıkladı

haberimizvar.net-Yaklaşık 6 yıldır CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek’in yanında olan ve milletvekili seçimlerinin ardından Zeybek’in danışmanlığını yapmaya başlayan Ozan Balık, bu görevi bıraktığını duyurdu. Sosyal medyadan açıklama yapan Balık, “2015 yılı ön seçiminden itibaren yanında yer aldığım ve milletvekili olması ile danışmanı olduğum Rafet Zeybek‘in danışmanlığından ayrılma kararı almış bulunmaktayım” dedi. Balık, açıklamasında şunları söyledi: “Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı, ilçe başkanları, yöneticileri ve demokratik kitle örgütleri ile birlikte yürütmüş olduğumuz çalışmalarımıza elimden geldiğince katkı sunmaya çalıştım. Bize ulaşan tüm yurttaşlarımızın taleplerine yardımcı olmaya çalıştım ve birçok güzel insan ile tanışma fırsatı elde ettim. Farkında olmadan bir hatam olduysa, affınıza sığınıyorum. Danışmanlığım süresince desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen aileme, aile olduğumuz Cumhuriyet Halk Partisi il ve ilçe başkanlarına, yöneticilerine, üyelerine, seçmenimize, dostlarıma kısacası tüm yol arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Emeğin ve adaletin en yüce değer sayıldığı umut dolu yarınlarda görüşmek dileğiyle... AKP zulmüne karşı hep birlikte yürütmüş olduğumuz mücadelemize bir nefer olarak yılmadan devam edeceğim. Saygılarımla...”  
CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek’in danışmanlığını yapan Ozan Balık, bu görevi bıraktığını açıkladı

haberimizvar.net-Yaklaşık 6 yıldır CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek’in yanında olan ve milletvekili seçimlerinin ardından Zeybek’in danışmanlığını yapmaya başlayan Ozan Balık, bu görevi bıraktığını duyurdu. Sosyal medyadan açıklama yapan Balık, “2015 yılı ön seçiminden itibaren yanında yer aldığım ve milletvekili olması ile danışmanı olduğum Rafet Zeybek‘in danışmanlığından ayrılma kararı almış bulunmaktayım” dedi. Balık, açıklamasında şunları söyledi:

“Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı, ilçe başkanları, yöneticileri ve demokratik kitle örgütleri ile birlikte yürütmüş olduğumuz çalışmalarımıza elimden geldiğince katkı sunmaya çalıştım. Bize ulaşan tüm yurttaşlarımızın taleplerine yardımcı olmaya çalıştım ve birçok güzel insan ile tanışma fırsatı elde ettim. Farkında olmadan bir hatam olduysa, affınıza sığınıyorum. Danışmanlığım süresince desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen aileme, aile olduğumuz Cumhuriyet Halk Partisi il ve ilçe başkanlarına, yöneticilerine, üyelerine, seçmenimize, dostlarıma kısacası tüm yol arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Emeğin ve adaletin en yüce değer sayıldığı umut dolu yarınlarda görüşmek dileğiyle... AKP zulmüne karşı hep birlikte yürütmüş olduğumuz mücadelemize bir nefer olarak yılmadan devam edeceğim. Saygılarımla...”
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.