Antalya'da sahil ve sokaklar boş kaldı

YEREL 21.02.2021 - 15:21, Güncelleme: 21.02.2021 - 15:21
 

Antalya'da sahil ve sokaklar boş kaldı

Antalya'da sokağa çıkma kısıtlamasının ikinci gününde sokaklar boş kaldı. Kalabalık görüntüsüyle akıllarda yer eden Konyaaltı Sahili ise sessizliğe büründü.

haberimizvar.net- Koronavirüs tedbirleri kapsamında hafta sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının ikinci gününde turizm kenti Antalya'da sokaklar boş kaldı. Polis ekipleri kentin ana arterlerinde ve kavşaklarda uygulama noktaları oluşturarak, sürücülerin izin belgelerini kontrol etti. Belgesi bulunmayanlara ise idari para cezası uygulandı. Kalabalık görüntüsüyle akıllarda yer eden dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili de sessizliğe büründü. Sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olan turistler de hava sıcaklığı düşük olunca ve güneş yüzünü göstermeyince sahile gelmeyi tercih etmedi. Sahil bandında az sayıda kişi bisiklete binerken, bazıları ise yürüyüş yaptı. Sahilde ise köpekler oyun oynadı. 
Antalya'da sokağa çıkma kısıtlamasının ikinci gününde sokaklar boş kaldı. Kalabalık görüntüsüyle akıllarda yer eden Konyaaltı Sahili ise sessizliğe büründü.

haberimizvar.net- Koronavirüs tedbirleri kapsamında hafta sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının ikinci gününde turizm kenti Antalya'da sokaklar boş kaldı. Polis ekipleri kentin ana arterlerinde ve kavşaklarda uygulama noktaları oluşturarak, sürücülerin izin belgelerini kontrol etti. Belgesi bulunmayanlara ise idari para cezası uygulandı.

Kalabalık görüntüsüyle akıllarda yer eden dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili de sessizliğe büründü. Sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olan turistler de hava sıcaklığı düşük olunca ve güneş yüzünü göstermeyince sahile gelmeyi tercih etmedi. Sahil bandında az sayıda kişi bisiklete binerken, bazıları ise yürüyüş yaptı. Sahilde ise köpekler oyun oynadı. 
ANTALYA'DA SOKAGA CIKMA KISITLAMASININ IKINCI GUNUNDE SOKAKLAR BOS KALDI. KISITLAMADAN MUAF OLAN TURISTLER SAHIL BANDINDA BISIKLETE BINDI.(FOTO:SEMIH ERSOZLER/ANTALYA-DHA)
ANTALYA'DA SOKAGA CIKMA KISITLAMASININ IKINCI GUNUNDE SOKAKLAR BOS KALDI. KISITLAMADAN MUAF OLAN TURISTLER SAHIL BANDINDA SPOR YAPTI.(FOTO:SEMIH ERSOZLER/ANTALYA-DHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.