İyi insanlar iyi ki varlar

GÜNDEM 26.02.2021 - 13:01, Güncelleme: 26.02.2021 - 13:01
 

İyi insanlar iyi ki varlar

Antalya'nın Serik ilçesinde 6 ay önce kocası tarafından terk edilen ve biri engelli üç çocuğuna hem annelik hem babalık yapan Özgül yaman'a, hayırseverler kayıtsız kalmadı.

haberimizvar.net- Serik'e bağlı Merkez Mahallesinde tek odası kullanılabilen, inşaat halindeki evde 3 çocuğuyla birlikte yaşayan Özgül Yaman'a, yardımlar çığ gibi büyüyor. Son olarak Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğünce aileye sürekli aylık bağlandığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü tarafından nakdi yardım, gıda yardımı yapıldı. Ailenin yaşadığı evin inşaatının Serik Belediyesi tarafından tamamlanacağı öğrenildi.   Aileyi ziyaret eden ve çeşitli yardımlarda bulunan Antalya Kadının Sesi Derneği Başkanı İnayet Öztürk Yücetaş, “Halkımız bu konuda çok duyarlı. Maddi ve manevi ailemize destek oluyorlar. Biz de dernek olarak gıda, kıyafet, mobilya ve boya gibi yardımlarda bulunduk. Tüm hayırsever insanlarımıza teşekkür ederiz" dedi.   Aileye yapılan yardımlar konusunda yardımseverlere teşekkür eden mahalle muhtarı Zafer Korkmaz, “Yardımsever halkımız ihtiyaç sahibi insanlara sahip çıkmaya devam diyor. Bu ailemizi de yalnız bırakmadılar. Sahip çıktılar" dedi.
Antalya'nın Serik ilçesinde 6 ay önce kocası tarafından terk edilen ve biri engelli üç çocuğuna hem annelik hem babalık yapan Özgül yaman'a, hayırseverler kayıtsız kalmadı.

haberimizvar.net- Serik'e bağlı Merkez Mahallesinde tek odası kullanılabilen, inşaat halindeki evde 3 çocuğuyla birlikte yaşayan Özgül Yaman'a, yardımlar çığ gibi büyüyor. Son olarak Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğünce aileye sürekli aylık bağlandığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü tarafından nakdi yardım, gıda yardımı yapıldı. Ailenin yaşadığı evin inşaatının Serik Belediyesi tarafından tamamlanacağı öğrenildi.

 

Aileyi ziyaret eden ve çeşitli yardımlarda bulunan Antalya Kadının Sesi Derneği Başkanı İnayet Öztürk Yücetaş, “Halkımız bu konuda çok duyarlı. Maddi ve manevi ailemize destek oluyorlar. Biz de dernek olarak gıda, kıyafet, mobilya ve boya gibi yardımlarda bulunduk. Tüm hayırsever insanlarımıza teşekkür ederiz" dedi.

 

Aileye yapılan yardımlar konusunda yardımseverlere teşekkür eden mahalle muhtarı Zafer Korkmaz, “Yardımsever halkımız ihtiyaç sahibi insanlara sahip çıkmaya devam diyor. Bu ailemizi de yalnız bırakmadılar. Sahip çıktılar" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.