CHP Kepez Gençlik’ten 1. Yıl kutlaması

YEREL 02.03.2021 - 20:42, Güncelleme: 02.03.2021 - 20:42
 

CHP Kepez Gençlik’ten 1. Yıl kutlaması

CHP Kepez Gençlik Kolları göreve gelişinin 1. Yılını pasta keserek kutladı.

haberimizvar.net Cumhuriyet Halk Partisi Kepez Gençlik Kolları, göreve gelişinin birinci yılını pasta keserek kutladı. Kepez İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen kutlamaya yönetim Kurulu, yedek yönetim kurulu ve komisyon üyeleri katıldı.  DAHA FAZLASINI YAPACAĞIZ  Kutlamada kısa bir konuşma yapan CHP Kepez Gençlik Kolları Başkanı Akın Kaymak, “Örgütümüze 1 sene önce ne dediysek daha fazlasını yapmaya gayret göstereceğiz. Her zaman yanımızda olup omuz vermeye çalışan kıymetli üyelerimize ve büyüklerimize yürekten teşekkür ediyoruz” dedi. Kaymak’ın konuşmasının ardından CHP’li gençler 1. Yıl pastasını hep birlikte kesti.
CHP Kepez Gençlik Kolları göreve gelişinin 1. Yılını pasta keserek kutladı.

haberimizvar.net

Cumhuriyet Halk Partisi Kepez Gençlik Kolları, göreve gelişinin birinci yılını pasta keserek kutladı. Kepez İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen kutlamaya yönetim Kurulu, yedek yönetim kurulu ve komisyon üyeleri katıldı. 

DAHA FAZLASINI YAPACAĞIZ 

Kutlamada kısa bir konuşma yapan CHP Kepez Gençlik Kolları Başkanı Akın Kaymak, “Örgütümüze 1 sene önce ne dediysek daha fazlasını yapmaya gayret göstereceğiz. Her zaman yanımızda olup omuz vermeye çalışan kıymetli üyelerimize ve büyüklerimize yürekten teşekkür ediyoruz” dedi. Kaymak’ın konuşmasının ardından CHP’li gençler 1. Yıl pastasını hep birlikte kesti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.