Erdoğan cumhurbaşkanlığına aday olmayacak mı?

GÜNDEM 03.03.2021 - 12:10, Güncelleme: 03.03.2021 - 12:10
 

Erdoğan cumhurbaşkanlığına aday olmayacak mı?

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün 67 yaşına girdi. Erdoğan'ın doğum gününde siyaset ve yaş konusundaki açıklamaları yeniden gündemde.

haberimizvar.net- AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dünkü doğum günü sonrası eski bir açıklaması yeniden gündemde. 67 yaşına giren Erdoğan, bundan yıllar önce verdiği bir röportajda Erbakan'ı da hedef alarak "Şu anda bir partim yok. 4 aylık mahkumiyetin ardından yeniden bir partiye girebilirim. Ancak şartlarım var. Bu partide, 65 yaşın üzerindekiler siyaset yapmayacak. En son 65 yaşında aday olunabilir. 65 yaşında aday olmak demek 70 yaşında işi bitmiş olması demektir" diyordu.  Erdoğan 2023 seçimlerinin yapılacağı yıl 69 yaşında olacak. Yani kendi koyduğu 65 yaş sınırının 4 yaş üzerinde... Öte yandan Erdoğan aynı röportajda keşke Kenan Evren'in Cumhurbaşkanlığı ya da Özal'ın Başbakanlığı döneminde "görev yapabilseydim" diyerek bir de hayalini açıklıyordu.
AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün 67 yaşına girdi. Erdoğan'ın doğum gününde siyaset ve yaş konusundaki açıklamaları yeniden gündemde.

haberimizvar.net- AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dünkü doğum günü sonrası eski bir açıklaması yeniden gündemde. 67 yaşına giren Erdoğan, bundan yıllar önce verdiği bir röportajda Erbakan'ı da hedef alarak "Şu anda bir partim yok. 4 aylık mahkumiyetin ardından yeniden bir partiye girebilirim. Ancak şartlarım var. Bu partide, 65 yaşın üzerindekiler siyaset yapmayacak. En son 65 yaşında aday olunabilir. 65 yaşında aday olmak demek 70 yaşında işi bitmiş olması demektir" diyordu. 

Erdoğan 2023 seçimlerinin yapılacağı yıl 69 yaşında olacak. Yani kendi koyduğu 65 yaş sınırının 4 yaş üzerinde... Öte yandan Erdoğan aynı röportajda keşke Kenan Evren'in Cumhurbaşkanlığı ya da Özal'ın Başbakanlığı döneminde "görev yapabilseydim" diyerek bir de hayalini açıklıyordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.