Cumhuriyet Meydanı'nda anıta çelenk

YEREL 06.03.2021 - 15:13, Güncelleme: 06.03.2021 - 15:13
 

Cumhuriyet Meydanı'nda anıta çelenk

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Antalya'ya gelişinin 91'inci yıldönümünde Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törenle anıldı. Anıta çelenk koyan CHP İl Başkanı Nusret Bayar, "Ulu Önder Atatürk'ü, Antalya'ya gelişinin yıldönümünde saygı, minnet ve hasretle anıyoruz" dedi.

Haberimizvar.net- Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, Antalya'ya gelişinin 91'inci yılı anısına Cumhuriyet Meydanı'nda anma töreni düzenlendi. Cumhuriyet İçin Antalya El Ele Platformu öncülüğünde düzenlenen törene CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, CHP'li milletvekilleri Cavit Arı, Aydın Özer ve Rafet Zeybek, İYİ Parti Milletvekili Hasan Subaşı, CHP YDK Üyesi Garip Erdoğan, CHP'li ve İYİ Partili ilçe başkanları, il ve ilçe yöneticileri katıldı. Partililer, anıta çelenk koydu. CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, törende yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "6 Mart 1930'da bundan tam 91 yıl önce, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Burdur üzerinden saat 16.00'da Antalya'ya geldi. Büyük Önder Atatürk'ün Antalya'ya gelecek oluşu şehirde büyük bir coşku yaratmıştı. Antalya halkı, Türk Milletinin kurtarıcısı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu olan Ata'sına gönülden sevgilerini iletmek için Kepez'de O'nu karşılamış, yolun her iki tarafını doldurarak büyük bir sevgi seli yaratmıştır. Ulu Önder Atatürk 6 Mart 1930 tarihindeki ziyaretiyle onurlandırdığı şehrimiz için 'Hiç şüphesiz ki Antalya dünyanın en güzel yeridir' demiş ve hayranlığını dile getirmiştir." CHP İl Başkanı Bayar, ulu önderin insanlık tarihinin gelmiş geçmiş en büyük liderlerinden biri olduğunu vurguladı, "Ulu Önder Atatürk'ü, Antalya'ya gelişinin yıldönümünde saygı, minnet ve hasretle anıyoruz" dedi.
Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Antalya'ya gelişinin 91'inci yıldönümünde Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törenle anıldı. Anıta çelenk koyan CHP İl Başkanı Nusret Bayar, "Ulu Önder Atatürk'ü, Antalya'ya gelişinin yıldönümünde saygı, minnet ve hasretle anıyoruz" dedi.

Haberimizvar.net- Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, Antalya'ya gelişinin 91'inci yılı anısına Cumhuriyet Meydanı'nda anma töreni düzenlendi. Cumhuriyet İçin Antalya El Ele Platformu öncülüğünde düzenlenen törene CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, CHP'li milletvekilleri Cavit Arı, Aydın Özer ve Rafet Zeybek, İYİ Parti Milletvekili Hasan Subaşı, CHP YDK Üyesi Garip Erdoğan, CHP'li ve İYİ Partili ilçe başkanları, il ve ilçe yöneticileri katıldı. Partililer, anıta çelenk koydu.


CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, törende yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi:


"6 Mart 1930'da bundan tam 91 yıl önce, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Burdur üzerinden saat 16.00'da Antalya'ya geldi. Büyük Önder Atatürk'ün Antalya'ya gelecek oluşu şehirde büyük bir coşku yaratmıştı. Antalya halkı, Türk Milletinin kurtarıcısı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu olan Ata'sına gönülden sevgilerini iletmek için Kepez'de O'nu karşılamış, yolun her iki tarafını doldurarak büyük bir sevgi seli yaratmıştır. Ulu Önder Atatürk 6 Mart 1930 tarihindeki ziyaretiyle onurlandırdığı şehrimiz için 'Hiç şüphesiz ki Antalya dünyanın en güzel yeridir' demiş ve hayranlığını dile getirmiştir."


CHP İl Başkanı Bayar, ulu önderin insanlık tarihinin gelmiş geçmiş en büyük liderlerinden biri olduğunu vurguladı, "Ulu Önder Atatürk'ü, Antalya'ya gelişinin yıldönümünde saygı, minnet ve hasretle anıyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.