Aylar sonra kısıtlamasız ilk hafta sonu

GÜNDEM 06.03.2021 - 16:56, Güncelleme: 06.03.2021 - 16:56
 

Aylar sonra kısıtlamasız ilk hafta sonu

Kontrollü normalleşme sürecinin kısıtlamasız ilk cumartesi gününde yurttaşlar sokaklara akın etti. İstanbul’da trafik yoğunluğu oluşurken, meydanlarda da kalabalıklar göze çarptı.

Haberimizvar.net-  Türkiye bugün, ‘kontrollü normalleşme’ sürecinin ilk hafta sonunu yaşıyor. Çok yüksek riskli iller dışında, bugün herhangi bir ilde kısıtlama yok. Yaklaşık 4 aydır hafta sonunu karantinada geçiren İstanbullular da sabah saatlerinden itibaren kendilerini sokaklara attı. İstanbul’un en işlek bölgelerinden Eminönü ve civarında da yoğunluk çöze çarptı. Bebek Sahili'nde de hareketlilik yaşandı. Havadan görüntülenen sahilde kimi vatandaşlar balık tutarken, kimileri de yürüyüş yaptı. Bebek-Arnavutköy sahil şeridinde trafik oluştuğu görüldü. Kısıtlamasının cumartesi günü kalkmasıyla İstanbul’da genel olarak trafik yoğunluğu oluştu. Boğaz Köprüsü’nde oluşan trafik yoğunluğu azaltmak polisler çalışma başlattı. İBB haritasında trafik yoğunluğu öğleden sonra yüzde 80'e yaklaştı. Uzmanlar, kontrollü normalleşme sürecinde tedbirlerin elden bırakılmaması ve maske takmak başta olmak üzere tüm önlemlerin eksiksiz alınması gerektiğini vurguluyor.
Kontrollü normalleşme sürecinin kısıtlamasız ilk cumartesi gününde yurttaşlar sokaklara akın etti. İstanbul’da trafik yoğunluğu oluşurken, meydanlarda da kalabalıklar göze çarptı.

Haberimizvar.net-  Türkiye bugün, ‘kontrollü normalleşme’ sürecinin ilk hafta sonunu yaşıyor. Çok yüksek riskli iller dışında, bugün herhangi bir ilde kısıtlama yok.

Yaklaşık 4 aydır hafta sonunu karantinada geçiren İstanbullular da sabah saatlerinden itibaren kendilerini sokaklara attı.

İstanbul’un en işlek bölgelerinden Eminönü ve civarında da yoğunluk çöze çarptı.

kisitlama-kalkti-yurttas-kendini-sokaga-atti-849342-1.

Bebek Sahili'nde de hareketlilik yaşandı. Havadan görüntülenen sahilde kimi vatandaşlar balık tutarken, kimileri de yürüyüş yaptı. Bebek-Arnavutköy sahil şeridinde trafik oluştuğu görüldü.

Kısıtlamasının cumartesi günü kalkmasıyla İstanbul’da genel olarak trafik yoğunluğu oluştu. Boğaz Köprüsü’nde oluşan trafik yoğunluğu azaltmak polisler çalışma başlattı.

İBB haritasında trafik yoğunluğu öğleden sonra yüzde 80'e yaklaştı.

Uzmanlar, kontrollü normalleşme sürecinde tedbirlerin elden bırakılmaması ve maske takmak başta olmak üzere tüm önlemlerin eksiksiz alınması gerektiğini vurguluyor.

kisitlama-kalkti-yurttas-kendini-sokaga-atti-849343-1.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.