Turizm Şoförleri Derneği 20 Mart’ta genel kurul yapacak

YEREL 10.03.2021 - 11:53, Güncelleme: 10.03.2021 - 11:53
 

Turizm Şoförleri Derneği 20 Mart’ta genel kurul yapacak

Yeni turizm sezonu başlarken kısıtlamaların kalkmasıyla birlikte Antalya Turizm Şoförleri Derneği 20 Mart 2021 tarihinde genel kurulunu yapacak.

haberimizvar.net- Antalya Turizm Şoförleri Derneği Başkanı Ali Rıza Yeniçıktı yaptığı açıklamada, pandemi sürecinde en fazla etkilenen sektörlerin başında turizm şoförlerinin geldiğini belirtti. Turizm sezonu başlarken ve kısıtlamaların gevşetilmesiyle turizm şoförlerinin yepyeni bir sayfa açarak sezona hazırlandığını ifade eden Yeniçıktı, ‘’Turizmde ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek kaliteli bir hizmet sunmak için hazırız. Ülkemizin turizm pastasından daha fazla pay alabilmesi için turizm şoförleri olarakelimizden gelen çabayı göstereceğiz’’ dedi. Antalya Turizm Şoförleri Derneği genel kurulu ilk toplantısının 20 Mart 2021 tarihinde yapılacağını bildiren Ali Rıza Yeniçıktı, tüm üyelerinin kongreye katılmalarını istedi.
Yeni turizm sezonu başlarken kısıtlamaların kalkmasıyla birlikte Antalya Turizm Şoförleri Derneği 20 Mart 2021 tarihinde genel kurulunu yapacak.

haberimizvar.net-  Antalya Turizm Şoförleri Derneği Başkanı Ali Rıza Yeniçıktı yaptığı açıklamada, pandemi sürecinde en fazla etkilenen sektörlerin başında turizm şoförlerinin geldiğini belirtti.

Turizm sezonu başlarken ve kısıtlamaların gevşetilmesiyle turizm şoförlerinin yepyeni bir sayfa açarak sezona hazırlandığını ifade eden Yeniçıktı, ‘’Turizmde ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek kaliteli bir hizmet sunmak için hazırız. Ülkemizin turizm pastasından daha fazla pay alabilmesi için turizm şoförleri olarakelimizden gelen çabayı göstereceğiz’’ dedi.

Antalya Turizm Şoförleri Derneği genel kurulu ilk toplantısının 20 Mart 2021 tarihinde yapılacağını bildiren Ali Rıza Yeniçıktı, tüm üyelerinin kongreye katılmalarını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.