Korkuteli kızardı

GÜNDEM 12.03.2021 - 16:17, Güncelleme: 12.03.2021 - 16:17
 

Korkuteli kızardı

Antalya İl Sağlık Müdürlüğü tarafından paylaşılan 1-7 Mart İlçe Vaka Dağılımı tablosuna göre Korkuteli, vaka sayısıyla 'Çok yüksek risk'e işaret eden kırmızı renkle işaretlendi. Bu dönemde vaka sayısı 64 olan Korkuteli'nin, insidansı ise 124.1.

haberimizvat.net- Antalya'nın 19 ilçesinden 7'si, koronavirüs tablosunda kırmızıya büründü. Bu ilçeler Korkuteli, Alanya, Akseki, Döşemealtı, Elmalı, Gazipaşa ve Serik. Korkuteli, 124,1'lik insidansı ile Akseki'yi sollarken, Elmalı'nın altında kaldı. Tabloda sadece 4 vakası olan Demre ile hiç vaka olmayan Gündoğmuş, 'Düşük risk'e işaret eden mavi renkleri ile dikkat çekiyor. Korkuteli Sağlık Müdürü Dr. Oya Dirican, ilçede son 2-3 haftada vaka sayılarında yüzde 70 artış olduğunu açıkladı. Artış başladığı zaman vakaların katlanarak çığ gibi büyüdüğünü ifade eden Dirican, tehlikeye dikkat çekerek vatandaşları uyardı. Dirican, "İnsanlar artık sıkılmaya başladığı için kurallara uymuyor. İlçemizde mutasyonlu hastalık var. 10-15 gün içinde dağıldı. Bu hastalık ev ziyaretlerinde oldu. Karşılıklı sokakta çay-sigara içimi, konuşmalarda hava akımı az olunca artış gösterdi. Biz özellikle ilçemizde maskeye çok önem vermeliyiz. Maske ve mesafe çok önemli" dedi.
Antalya İl Sağlık Müdürlüğü tarafından paylaşılan 1-7 Mart İlçe Vaka Dağılımı tablosuna göre Korkuteli, vaka sayısıyla 'Çok yüksek risk'e işaret eden kırmızı renkle işaretlendi. Bu dönemde vaka sayısı 64 olan Korkuteli'nin, insidansı ise 124.1.

haberimizvat.net- Antalya'nın 19 ilçesinden 7'si, koronavirüs tablosunda kırmızıya büründü. Bu ilçeler Korkuteli, Alanya, Akseki, Döşemealtı, Elmalı, Gazipaşa ve Serik. Korkuteli, 124,1'lik insidansı ile Akseki'yi sollarken, Elmalı'nın altında kaldı. Tabloda sadece 4 vakası olan Demre ile hiç vaka olmayan Gündoğmuş, 'Düşük risk'e işaret eden mavi renkleri ile dikkat çekiyor.

Korkuteli Sağlık Müdürü Dr. Oya Dirican, ilçede son 2-3 haftada vaka sayılarında yüzde 70 artış olduğunu açıkladı. Artış başladığı zaman vakaların katlanarak çığ gibi büyüdüğünü ifade eden Dirican, tehlikeye dikkat çekerek vatandaşları uyardı. Dirican, "İnsanlar artık sıkılmaya başladığı için kurallara uymuyor. İlçemizde mutasyonlu hastalık var. 10-15 gün içinde dağıldı. Bu hastalık ev ziyaretlerinde oldu. Karşılıklı sokakta çay-sigara içimi, konuşmalarda hava akımı az olunca artış gösterdi. Biz özellikle ilçemizde maskeye çok önem vermeliyiz. Maske ve mesafe çok önemli" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.