Koray Aydın neden geliyor?

GÜNDEM 14.03.2021 - 16:43, Güncelleme: 14.03.2021 - 16:43
 

Koray Aydın neden geliyor?

Önümüzdeki hafta 2 günlük Antalya ziyareti gerçekleştirecek olan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın kamuoyundan gizli olarak kimlerle görüşeceği merak konusu oldu.

 haberimizvar.net- İYİ Parti Antalya İl Teşkilatı 19-20 Mart tarihlerinde Antalya’ya gelecek olan Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’a odaklandı. 18 Mart akşamı Antalya’ya gelerek, 2 gün parti katılım töreni ile STK ziyaretleri gerçekleştirecek olan Aydın’ın kamuoyuna yansıtılmayan geliş amacı merak konusu oldu.   BAŞARAN BAŞARILI MI? Siyasi kulislere göre; İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın, Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran’ın teşkilatlar üzerinde etkisi, belediye başkanları ile uyumlu çalışması, il ve ilçe teşkilatlarının genel durumu ile ilgili genel bir değerlendirme yapacağı öğrenildi. Aydın’ın birebir özel görüşmeler yapacağı ve bu tespitlerini genel merkeze sunacağı öğrenildi. 
Önümüzdeki hafta 2 günlük Antalya ziyareti gerçekleştirecek olan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın kamuoyundan gizli olarak kimlerle görüşeceği merak konusu oldu.

 haberimizvar.net-  İYİ Parti Antalya İl Teşkilatı 19-20 Mart tarihlerinde Antalya’ya gelecek olan Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’a odaklandı. 18 Mart akşamı Antalya’ya gelerek, 2 gün parti katılım töreni ile STK ziyaretleri gerçekleştirecek olan Aydın’ın kamuoyuna yansıtılmayan geliş amacı merak konusu oldu.  

BAŞARAN BAŞARILI MI?
Siyasi kulislere göre; İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın, Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran’ın teşkilatlar üzerinde etkisi, belediye başkanları ile uyumlu çalışması, il ve ilçe teşkilatlarının genel durumu ile ilgili genel bir değerlendirme yapacağı öğrenildi. Aydın’ın birebir özel görüşmeler yapacağı ve bu tespitlerini genel merkeze sunacağı öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.