DEVA'da istifa

SİYASET 18.03.2021 - 13:42, Güncelleme: 18.03.2021 - 13:42
 

DEVA'da istifa

'Andımız' ile ilgili 'hayvani ihtiyaç' tanımlaması yapan DEVA Partisi İstanbul İl Başkan yardımcısı Beytullah Aksoy istifa etti. Aksoy, "İtirazımı nezaket içinde dile getirmeliydim. Üzgünüm, istifa ediyorum" dedi.

haberimizvar.net DEVA Partisi İstanbul İl Başkan yardımcısı Beytullah Aksoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Danıştay’ın kararına destek vererek, ‘Andımız’ hakkında ağır ifadeler kullanmıştı. Aksoy, “Bir Türk için her sabah ben Türk'üm diye bağırmak ancak hayvani bir ihtiyacı tatmin edebilir. Bir toplum, hayvani ihtiyaçlarını önceliklendiren bireylerden oluşursa orada zihinsel gelişimden söz edilemez” demişti. Beytullah Aksoy’a tepkiler sürerken, yeni bir gelişme yaşandı. Yaptığı paylaşım nedeniyle parti içinde de tepki çeken Aksoy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada paylaşım için özür diledi ve DEVA Partisi'nden istifa ettiğini açıkladı. Sosyal medyadan istifa metnini yayımlayan Aksoy, “Çok özür dilerim. Gerçekten üzgünüm. İstifa ediyorum” notunu düştü.
'Andımız' ile ilgili 'hayvani ihtiyaç' tanımlaması yapan DEVA Partisi İstanbul İl Başkan yardımcısı Beytullah Aksoy istifa etti. Aksoy, "İtirazımı nezaket içinde dile getirmeliydim. Üzgünüm, istifa ediyorum" dedi.

haberimizvar.net

DEVA Partisi İstanbul İl Başkan yardımcısı Beytullah Aksoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Danıştay’ın kararına destek vererek, ‘Andımız’ hakkında ağır ifadeler kullanmıştı.

Aksoy, “Bir Türk için her sabah ben Türk'üm diye bağırmak ancak hayvani bir ihtiyacı tatmin edebilir. Bir toplum, hayvani ihtiyaçlarını önceliklendiren bireylerden oluşursa orada zihinsel gelişimden söz edilemez” demişti.

Beytullah Aksoy’a tepkiler sürerken, yeni bir gelişme yaşandı. Yaptığı paylaşım nedeniyle parti içinde de tepki çeken Aksoy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada paylaşım için özür diledi ve DEVA Partisi'nden istifa ettiğini açıkladı. Sosyal medyadan istifa metnini yayımlayan Aksoy, “Çok özür dilerim. Gerçekten üzgünüm. İstifa ediyorum” notunu düştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.