CHP esnafı dinledi

YEREL 19.03.2021 - 22:05, Güncelleme: 19.03.2021 - 22:14
 

CHP esnafı dinledi

CHP Muratpaşa İlçe Örgütü sektör temsilcileri ile bir araya geldi.

haberimizvar.net CHP Muratpaşa İlçe Örgütü, sektör temsilcileri ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu. Atatürk Parkı içinde yapılan buluşmaya CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, ilçe yöneticileri, Milletvekili Rafet Zeybek ve Bahçelievler Mahalle Temsilciliği katıldı.  Buluşmada sektör temsilcileri yaşadıkları dile getirdi. CHP heyeti daha sonra Bahçelievler Mahallesi Muhtarlığını ziyaret ederek mahallenin sorunlarına kulak verdi. 
CHP Muratpaşa İlçe Örgütü sektör temsilcileri ile bir araya geldi.

haberimizvar.net

CHP Muratpaşa İlçe Örgütü, sektör temsilcileri ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu. Atatürk Parkı içinde yapılan buluşmaya CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, ilçe yöneticileri, Milletvekili Rafet Zeybek ve Bahçelievler Mahalle Temsilciliği katıldı. 

Buluşmada sektör temsilcileri yaşadıkları dile getirdi. CHP heyeti daha sonra Bahçelievler Mahallesi Muhtarlığını ziyaret ederek mahallenin sorunlarına kulak verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.