Japonya'da 7.2 büyüklüğünde deprem oldu

GÜNDEM 20.03.2021 - 16:13, Güncelleme: 20.03.2021 - 16:13
 

Japonya'da 7.2 büyüklüğünde deprem oldu

Japonya'nın en büyük adası olan Honshu'nun Miyagi eyaletinde 7.2 büyüklüğündeki deprem sırasında bir ofiste kaydedilen görüntülerde kimsenin yerinden dahi kıpırdamaması dikkat çekti

haberimizvar.net-  Japonya'nın en kalabalık adası Honshu'nun doğusunda yer alan Miyagi eyaletinde büyüklüğü 7.2 olarak kaydedilen deprem meydana geldi. Yetkililer depremin merkez üssünün okyanusta 60 km derinlikte olduğunu bildirdi. Japonya Meteoroloji Ajansı'nın (JMA) açıklamasında Miyagi eyaletinde "tsunami" uyarısında bulunuldu. Sarsıntı, İwate, Akita, Gunma, Fukuşima, Saitama, Aomori ve başkent Tokyo'da da hissedilirken deprem anı ise amatör kameralara yansıdı.  Bir ofiste kaydedilen görüntülerde şiddetli sarsıntı anında çalışanların yerinden dahi kıpırdamaması dikkat çekti. 
Japonya'nın en büyük adası olan Honshu'nun Miyagi eyaletinde 7.2 büyüklüğündeki deprem sırasında bir ofiste kaydedilen görüntülerde kimsenin yerinden dahi kıpırdamaması dikkat çekti

haberimizvar.net-  Japonya'nın en kalabalık adası Honshu'nun doğusunda yer alan Miyagi eyaletinde büyüklüğü 7.2 olarak kaydedilen deprem meydana geldi. Yetkililer depremin merkez üssünün okyanusta 60 km derinlikte olduğunu bildirdi. Japonya Meteoroloji Ajansı'nın (JMA) açıklamasında Miyagi eyaletinde "tsunami" uyarısında bulunuldu. Sarsıntı, İwate, Akita, Gunma, Fukuşima, Saitama, Aomori ve başkent Tokyo'da da hissedilirken deprem anı ise amatör kameralara yansıdı. 

Bir ofiste kaydedilen görüntülerde şiddetli sarsıntı anında çalışanların yerinden dahi kıpırdamaması dikkat çekti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.