AK Parti İlçe Başkanı Bilgin koronavirüse yakalandı

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 23.03.2021 - 13:08, Güncelleme: 23.03.2021 - 13:08
 

AK Parti İlçe Başkanı Bilgin koronavirüse yakalandı

Ak parti Kaş İlçe Başkanı Okay Bilgin (49) koronavirüs nedeniyle götürüldüğü hastanenin yoğun bakım servisinde tedaviye alındı.

haberimizvar.net- AK Parti Kaş İlçe Başkanı Okay Bilgin, koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından Kaş Devlet Hastanesi'nde 4 gün tedavi gördü. Durumunun iyiye gitmesi üzerine Kaş merkezdeki evine çıkan Bilgin'in aniden ateşi yükseldi. Bunun üzerine Finike Devlet Hastanesi'ne götürülen Başkan Bilgin, burada bir gün yoğun bakımda kaldı. Ardından Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilen Bilgin, yoğun bakıma alındı. 4 gündür yoğun bakımda tedavi gören Başkan Bilgin'e oksijen desteği sağlandığı ve antibiyotik tedavisi uygulandığı öğrenildi. Evli ve iki çocuk babası olan AK Parti İlçe Başkanı Okay Bilgin, 26 Eylül 2020 tarihinde yapılan kongreye tek aday olarak katılmış ve ilçe başkanlığına seçilmişti. Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, "Başkanımız sıkıntılı bir süreç geçirdi. Ama şu anda durumu gayet iyiye gidiyor. Kısa sürede taburcu olacak. Ayağa kalkacak, görevinin başına dönecek" dedi.
Ak parti Kaş İlçe Başkanı Okay Bilgin (49) koronavirüs nedeniyle götürüldüğü hastanenin yoğun bakım servisinde tedaviye alındı.

haberimizvar.net- AK Parti Kaş İlçe Başkanı Okay Bilgin, koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından Kaş Devlet Hastanesi'nde 4 gün tedavi gördü. Durumunun iyiye gitmesi üzerine Kaş merkezdeki evine çıkan Bilgin'in aniden ateşi yükseldi. Bunun üzerine Finike Devlet Hastanesi'ne götürülen Başkan Bilgin, burada bir gün yoğun bakımda kaldı. Ardından Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilen Bilgin, yoğun bakıma alındı. 4 gündür yoğun bakımda tedavi gören Başkan Bilgin'e oksijen desteği sağlandığı ve antibiyotik tedavisi uygulandığı öğrenildi. Evli ve iki çocuk babası olan AK Parti İlçe Başkanı Okay Bilgin, 26 Eylül 2020 tarihinde yapılan kongreye tek aday olarak katılmış ve ilçe başkanlığına seçilmişti.


Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, "Başkanımız sıkıntılı bir süreç geçirdi. Ama şu anda durumu gayet iyiye gidiyor. Kısa sürede taburcu olacak. Ayağa kalkacak, görevinin başına dönecek" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.