‘Değişim’in öncüleri

YEREL 24.03.2021 - 14:42, Güncelleme: 24.03.2021 - 14:42
 

‘Değişim’in öncüleri

Türkiye Değişim Partisi Antalya İl Kurucu Yönetim Kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi. Arman Karadağ başkanlığındaki toplantıya TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül de telefonla katıldı. Sarıgül, Antalya’daki ekibine, “Türkiye’yi refaha götürecek değişimi herkese anlatın” talimatı verdi.

haberimizvar.net Geçtiğimiz ay Genel Başkan Mustafa Sarıgül’ün katılımıyla ‘İktidara Hazırlık Merkezi ‘  adıyla faaliyetine start veren Türkiye Değişim Partisi Antalya Kurucu Yönetimi, ilk toplantısını yaptı. TDP Antalya İl Başkanı Arman Karadağ  başkanlığında gerçekleşen toplantıya İl Kurucu Yönetim Kurulu üyeleri; Hidayet Kaşdemir, Abdullah Yüce, Gökhan Bayrak, Süleyman Zenci, Ali Demirci, Emre Zenci, Emre Yılmaz, Mert Kaşdemir, Okan Öztaş, Hasan Tokgöz, Basri Özge, Melis Özge, Mazlum Çetin, Mustafa Yıldırım, Deniz Lafcı, Bahadır Zenci ve Kadın Kolları Başkanı Saliha Seyirciile Serik İlçe Başkanlığı’na atanan Hasan Çelik ve Konyaaltı İlçe Başkanlığı’na atanan Gökmen Evcimen katıldı.  ‘ÇOK ÇALIŞACAĞIZ’ Toplantıda bir konuşma yapan TDP Antalya İl Başkanı Arman Karadağ, önemli sorunlarla boğuşan Türkiye’de Mustafa Sarıgül önderliğinde bir ‘değişim’ harekatı başlatıldığına vurgu yaparak, “Ülkemizin köklü sorunlarının çözümü her alanda kapsamlı bir değişimle mümkün olacaktır. Türkiye’nin Değişim Partisi işte bu değişimi gerçekleştirmek için kuruldu. Bizler de bu değişimin Antalya’daki öncüleri olduk. Çok çalışacağız, kendimizi, partimizin vizyonu ve misyonunu anlatacağız. Değişim hareketine herkesin katılmasını sağlayacağız” dedi.  SARIGÜL SÜRPRİZİ TDP Antalya İl’deki toplantıya Genel Başkan Mustafa Sarıgül de telefonla katılarak sürpriz yaptı. İl Başkanı  Karadağ’ın telefonuna Manisa’dan yanıt veren Sarıgül, “Ülkemizin sorunlarını çözmeye talip olduk. Mevcut siyasi partilerin hepsinin bir dayanağı var. Bizim ise tek dayanağımız Mustafa Kemal Atatürk ve demokrasiye olan inancımız” ifadesini kullandı. Sarıgül, kurucu il yönetimine, “Göğsünüzü gere gere partimizi anlatın. Amaçlarımızı, hedeflerimizi anlatın. Türkiye’yi refaha götürecek değişimi anlatın” talimatı verdi ve başarı dileğinde bulundu.  İKİ İLÇEYE ATAMA Öte yandan, ilk toplantıda Serik İlçe Başkanlığı’na atanan Hasan Çelik ile Konyaaltı İlçe Başkanlığı’na atanan Gökmen Evcimen’e atama yazılarını İl Başkanı Arman Karadağ verdi. İki başkana başarı dileğinde bulunan Karadağ, “Çok hızlı bir şekilde örgütlenmemizi sürdürüyoruz. Kısa sürede tüm ilçe başkanlıklarımız tamamlanmış olacak. Ardından da kongre sürecimiz başlayacak. Türkiye Değişim Partisi sahada varlığını en kısa sürede hissettirecek” dedi.
Türkiye Değişim Partisi Antalya İl Kurucu Yönetim Kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi. Arman Karadağ başkanlığındaki toplantıya TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül de telefonla katıldı. Sarıgül, Antalya’daki ekibine, “Türkiye’yi refaha götürecek değişimi herkese anlatın” talimatı verdi.

haberimizvar.net

Geçtiğimiz ay Genel Başkan Mustafa Sarıgül’ün katılımıyla ‘İktidara Hazırlık Merkezi ‘  adıyla faaliyetine start veren Türkiye Değişim Partisi Antalya Kurucu Yönetimi, ilk toplantısını yaptı. TDP Antalya İl Başkanı Arman Karadağ  başkanlığında gerçekleşen toplantıya İl Kurucu Yönetim Kurulu üyeleri; Hidayet Kaşdemir, Abdullah Yüce, Gökhan Bayrak, Süleyman Zenci, Ali Demirci, Emre Zenci, Emre Yılmaz, Mert Kaşdemir, Okan Öztaş, Hasan Tokgöz, Basri Özge, Melis Özge, Mazlum Çetin, Mustafa Yıldırım, Deniz Lafcı, Bahadır Zenci ve Kadın Kolları Başkanı Saliha Seyirciile Serik İlçe Başkanlığı’na atanan Hasan Çelik ve Konyaaltı İlçe Başkanlığı’na atanan Gökmen Evcimen katıldı. 

‘ÇOK ÇALIŞACAĞIZ’
Toplantıda bir konuşma yapan TDP Antalya İl Başkanı Arman Karadağ, önemli sorunlarla boğuşan Türkiye’de Mustafa Sarıgül önderliğinde bir ‘değişim’ harekatı başlatıldığına vurgu yaparak, “Ülkemizin köklü sorunlarının çözümü her alanda kapsamlı bir değişimle mümkün olacaktır. Türkiye’nin Değişim Partisi işte bu değişimi gerçekleştirmek için kuruldu. Bizler de bu değişimin Antalya’daki öncüleri olduk. Çok çalışacağız, kendimizi, partimizin vizyonu ve misyonunu anlatacağız. Değişim hareketine herkesin katılmasını sağlayacağız” dedi. 

SARIGÜL SÜRPRİZİ
TDP Antalya İl’deki toplantıya Genel Başkan Mustafa Sarıgül de telefonla katılarak sürpriz yaptı. İl Başkanı  Karadağ’ın telefonuna Manisa’dan yanıt veren Sarıgül, “Ülkemizin sorunlarını çözmeye talip olduk. Mevcut siyasi partilerin hepsinin bir dayanağı var. Bizim ise tek dayanağımız Mustafa Kemal Atatürk ve demokrasiye olan inancımız” ifadesini kullandı. Sarıgül, kurucu il yönetimine, “Göğsünüzü gere gere partimizi anlatın. Amaçlarımızı, hedeflerimizi anlatın. Türkiye’yi refaha götürecek değişimi anlatın” talimatı verdi ve başarı dileğinde bulundu. 

İKİ İLÇEYE ATAMA
Öte yandan, ilk toplantıda Serik İlçe Başkanlığı’na atanan Hasan Çelik ile Konyaaltı İlçe Başkanlığı’na atanan Gökmen Evcimen’e atama yazılarını İl Başkanı Arman Karadağ verdi. İki başkana başarı dileğinde bulunan Karadağ, “Çok hızlı bir şekilde örgütlenmemizi sürdürüyoruz. Kısa sürede tüm ilçe başkanlıklarımız tamamlanmış olacak. Ardından da kongre sürecimiz başlayacak. Türkiye Değişim Partisi sahada varlığını en kısa sürede hissettirecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.