19 ilçe başkanlığına asıldı

YEREL 25.03.2021 - 21:52, Güncelleme: 25.03.2021 - 21:52
 

19 ilçe başkanlığına asıldı

CHP İl Başkanlığı’nda İl Başkanı Nusret Bayar öncülüğünde İlçe Başkanları toplantısı düzenlendi. Toplantıda ana gündem maddelerinden olan “128 milyar dolar nerede?” konusu ile alakalı hazırlanan pankart ilçe başkanlıklarına asılmak üzere başkanlara verildi.

haberimizvar.net Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Nusret Bayar ve İl Yöneticileri, İl Başkanlığı binasında İlçe Başkanları ile bir toplantı gerçekleştirdi. Sık sık bir araya gelerek gündemi değerlendiren İl Yönetimi ile İlçe Başkanları, Antalya ve Türkiye’de son dönemde yaşanan olayları, ekonomiyi, tarımı ve turizmi değerlendirdiler. Bir gecede Cumhurbaşkanı tarafından alınan kararlarla İstanbul Sözleşmesi’nin iptal edilmesi ve Merkez Bankası Başkanının görevden alınmasını da değerlendiren CHP’li Başkanlar ve yöneticiler, halkı bir gecede fakirleştiren ve 42 milyon kadının hakkını gasp eden kararları eleştirdi. Toplantının ana gündem maddelerinden olan “128 Milyar Dolar nerede?” konusu ile alakalı İl Başkanlığı tarafından hazırlanan pankart, toplantının ardından İlçe Başkanlıklarına asılmak üzere İlçe Başkanlarına teslim edildi. TÜM TÜRKİYE ADINA SORUYORUZ  İlçe Başkanları toplantısı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan İl Başkanı Nusret Bayar, “İlçe Başkanlarımız ile sık sık bir araya gelip çalışmalarımızı koordineli bir şekilde yürütüyoruz. Antalya’nın 19 ilçesinde sokağa inerek vatandaşın sorunlarını dinliyor, Genel Merkezimizin ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu sorunlarla ilgili çözüm önerilerini aktarıyoruz. Bugünkü toplanma amacımız da öncelikle bir gecede TEK ADAM tarafından alınan kararları değerlendirmek ve Merkez Bankası’nın rezervlerinden uçup giden ‘128 Milyar Doların’ akıbetini sorgulamaktı. Serik’te nereye gittiği belli olmayan 500 bin lirayı Serik ve Antalya halkı adına aylardır soruyoruz, AKP’den tık yok. Merkez Bankasının rezervlerinden kaybolan 128 Milyar Doların nereye gittiğini de Genel Başkanımızın sürekli gündeme getirmesine rağmen açıklayamıyorlar. SARAY sessiz kaldıkça; kirasını ödeyemeyen, eve ekmek götüremeyen, kan ağlayan esnafın, çiftçinin adına, ekmeğini çöpten arayan, pazarlardan artık sebze-meyve toplayan vatandaş adına, işsizlikten, borçlardan bunalıp canına kıyan gençlerimiz adına, kısaca tüm Türkiye adına daha yüksek sesle sormaya devam edeceğiz! Bu pankartı hazırlatma ve İlçe Binalarımıza astırma amacımız da bu, oralardan gelip geçen herkesin görmesini ve sorgulamasını sağlamak” şeklinde konuştu.
CHP İl Başkanlığı’nda İl Başkanı Nusret Bayar öncülüğünde İlçe Başkanları toplantısı düzenlendi. Toplantıda ana gündem maddelerinden olan “128 milyar dolar nerede?” konusu ile alakalı hazırlanan pankart ilçe başkanlıklarına asılmak üzere başkanlara verildi.

haberimizvar.net

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Nusret Bayar ve İl Yöneticileri, İl Başkanlığı binasında İlçe Başkanları ile bir toplantı gerçekleştirdi. Sık sık bir araya gelerek gündemi değerlendiren İl Yönetimi ile İlçe Başkanları, Antalya ve Türkiye’de son dönemde yaşanan olayları, ekonomiyi, tarımı ve turizmi değerlendirdiler. Bir gecede Cumhurbaşkanı tarafından alınan kararlarla İstanbul Sözleşmesi’nin iptal edilmesi ve Merkez Bankası Başkanının görevden alınmasını da değerlendiren CHP’li Başkanlar ve yöneticiler, halkı bir gecede fakirleştiren ve 42 milyon kadının hakkını gasp eden kararları eleştirdi. Toplantının ana gündem maddelerinden olan “128 Milyar Dolar nerede?” konusu ile alakalı İl Başkanlığı tarafından hazırlanan pankart, toplantının ardından İlçe Başkanlıklarına asılmak üzere İlçe Başkanlarına teslim edildi.

TÜM TÜRKİYE ADINA SORUYORUZ 

İlçe Başkanları toplantısı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan İl Başkanı Nusret Bayar, “İlçe Başkanlarımız ile sık sık bir araya gelip çalışmalarımızı koordineli bir şekilde yürütüyoruz. Antalya’nın 19 ilçesinde sokağa inerek vatandaşın sorunlarını dinliyor, Genel Merkezimizin ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu sorunlarla ilgili çözüm önerilerini aktarıyoruz. Bugünkü toplanma amacımız da öncelikle bir gecede TEK ADAM tarafından alınan kararları değerlendirmek ve Merkez Bankası’nın rezervlerinden uçup giden ‘128 Milyar Doların’ akıbetini sorgulamaktı. Serik’te nereye gittiği belli olmayan 500 bin lirayı Serik ve Antalya halkı adına aylardır soruyoruz, AKP’den tık yok. Merkez Bankasının rezervlerinden kaybolan 128 Milyar Doların nereye gittiğini de Genel Başkanımızın sürekli gündeme getirmesine rağmen açıklayamıyorlar. SARAY sessiz kaldıkça; kirasını ödeyemeyen, eve ekmek götüremeyen, kan ağlayan esnafın, çiftçinin adına, ekmeğini çöpten arayan, pazarlardan artık sebze-meyve toplayan vatandaş adına, işsizlikten, borçlardan bunalıp canına kıyan gençlerimiz adına, kısaca tüm Türkiye adına daha yüksek sesle sormaya devam edeceğiz! Bu pankartı hazırlatma ve İlçe Binalarımıza astırma amacımız da bu, oralardan gelip geçen herkesin görmesini ve sorgulamasını sağlamak” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.