Sözen’in fotoğraf tepkisi

YEREL 29.03.2021 - 00:50, Güncelleme: 29.03.2021 - 01:07
 

Sözen’in fotoğraf tepkisi

Manavgat Belediye Başkanı Sözen, korona tedavisi gören eşi ve çocuklarıyla eski bir fotoğrafının yeniymiş gibi servis edilmesine ateş püskürdü.

haberimizvar.net Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, eşinin ve çocuklarının bir süredir covid-19 tedavisi gördüğünü hatırlattı. Buna rağmen bir gazetenin ailesiyle eskiden çekilmiş fotoğrafını yenişmiş gibi servis etmesine ateş püsküren Sözen, “İnsanın hayatındaki en değerli varlığı ailesidir. Benim de vazgeçemediğim üç değerim; Ailem, Manavgat’ım ve iyi günümde, kötü günümde, gönüldaş olduğum siz değerli halkımızdır. Çok kıymetli eşim, oğlum, kızım ve ailemden birinci derece yakınlarımdan bazıları bir süredir koronavirüs tedavisi görmektedir. Bu arada benim testim negatif çıkmıştır. Bu nedenle yedi gündür karantina sürecimiz devam etmektedir. Çok şükür şu anda endişe edecek bir durum yoktur, ailemin sağlığı iyiye gitmektedir. Bu hassas dönemde kendim de titizlikle ailemin yanında olarak, bakımlarını üstlenmekteyim. Ancak kendini basın mensubu zanneden bir müsveddenin bu hassas sürecimizi dahi, geçmiş dönemdeki bir fotoğrafımızı bugünmüş gibi paylaşmasını iğrenerek izliyorum. Bu kişinin sağlık durumumuzu bile provoke etmeye çalışması, ne kadar aciz olduğunun göstergesidir. Bu şahısı siz değerli halkımıza havale ediyorum. Karantina sürecimiz tamamlandığında, iyi günlerde buluşmak dileğiyle siz değerli halkımızdan koronavirüs tedbirlerine titizlikle uymalarını rica ediyorum” dedi.
Manavgat Belediye Başkanı Sözen, korona tedavisi gören eşi ve çocuklarıyla eski bir fotoğrafının yeniymiş gibi servis edilmesine ateş püskürdü.

haberimizvar.net

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, eşinin ve çocuklarının bir süredir covid-19 tedavisi gördüğünü hatırlattı. Buna rağmen bir gazetenin ailesiyle eskiden çekilmiş fotoğrafını yenişmiş gibi servis etmesine ateş püsküren Sözen, “İnsanın hayatındaki en değerli varlığı ailesidir. Benim de vazgeçemediğim üç değerim; Ailem, Manavgat’ım ve iyi günümde, kötü günümde, gönüldaş olduğum siz değerli halkımızdır. Çok kıymetli eşim, oğlum, kızım ve ailemden birinci derece yakınlarımdan bazıları bir süredir koronavirüs tedavisi görmektedir. Bu arada benim testim negatif çıkmıştır. Bu nedenle yedi gündür karantina sürecimiz devam etmektedir. Çok şükür şu anda endişe edecek bir durum yoktur, ailemin sağlığı iyiye gitmektedir. Bu hassas dönemde kendim de titizlikle ailemin yanında olarak, bakımlarını üstlenmekteyim. Ancak kendini basın mensubu zanneden bir müsveddenin bu hassas sürecimizi dahi, geçmiş dönemdeki bir fotoğrafımızı bugünmüş gibi paylaşmasını iğrenerek izliyorum. Bu kişinin sağlık durumumuzu bile provoke etmeye çalışması, ne kadar aciz olduğunun göstergesidir. Bu şahısı siz değerli halkımıza havale ediyorum. Karantina sürecimiz tamamlandığında, iyi günlerde buluşmak dileğiyle siz değerli halkımızdan koronavirüs tedbirlerine titizlikle uymalarını rica ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.