Ülkenin dört bir yanından AKP’liler, ‘lebalep’ kongrenin ardından koronavirüse yakalandığını açıkladı!

SİYASET 31.03.2021 - 16:15, Güncelleme: 31.03.2021 - 16:15
 

Ülkenin dört bir yanından AKP’liler, ‘lebalep’ kongrenin ardından koronavirüse yakalandığını açıkladı!

AKP’nin koronavirüs tedbirlerini hiçe sayarak yaptığı kongrelerin faturası ortaya çıkıyor. Birçok ilde AKP’li yöneticiler, kongreden birkaç gün sonra koronavirüse yakalandıklarını açıkladı.

haberimizvar.net-  AKP’nin geçen hafta gerçekleştirilen ve koronavirüs tedbirlerine uyulmadığı için büyük eleştirilere hedef olan kongresi 7. Olağan Kongresi’ne katılan birçok AKP’li yönetici koronavirüse yakalandığını açıkladı. 24 Mart’ta gerçekleştirilen kongre koronavirüs tedbirlerine uyulmadığı için eleştirilmiş, AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan, ‘yatay çekim’ nedeniyle görüntülerin kalabalık gibi göründüğünü öne sürmüştü. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise dün yaptığı açıklamada, AKP kongresi hakkındaki eleştirilere karşılık, “Bu konuyu gündemde tutmanın kimseye faydasının olmadığı kanaatindeyim. Buradan bir ayrıcalık çıkarma hikayesi oluşturmak doğru olmaz” ifadeleriyle skandal bir açıklama yapmıştı. AKP’lilerin, tedbirlere uymamanın yarattığı kamu sağlığı tehdidini gizleme çabasına rağmen Türkiye’nin birçok yerinden AKP’li isimlerin art arda koronavirüse yakalandığını açıklaması, tehlikenin boyutunu çarpıcı biçimde gösterdi. AKP Ağrı İl Başkanı Halil Özyolcu, bugün attığı tweetle koronavirüs testinin pozitif çıktığını, üç gündür hasta olarak yattığını açıkladı. Özyolcu, AKP 7. Olağan Kongresi’ne katılım göstermişti. Ağrı’ya bağlı Taşlıçay ilçesinin AKP’li Belediye Başkanı İsmet Taşdemir de koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Taşdemir de AKP kongresine katılan isimler arasındaydı. 24 Mart’ta AKP’nin Ankara’daki kongresine katılan partinin Tuzla İlçe Başkanı Tahla Tayfur, 29 Mart’ta koronavirüse yakalandığını duyurdu. AKP Aliağa İlçe Teşkilatı, Bergama İlçe Başkanı Sebahattin Güzel’in koronavirüse yakalandığını duyurdu. AKP Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler de kongreye katıldıktan sonra koronavirüse yakalanan isimlerden. AKP Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Covid-19'a yakalandığını duyurdu. Hastaneye yatırılan Tamer, 24 Mart'ta AKP Büyük Kongresi'ne katılmıştı. AKP Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul da kongreye katılan ve daha sonra koronavirüs testi pozitif çıkan isimlerden. Koronavirüs (covid_19) testi pozitif çıkan Ak Parti Çivril İlçe Başkanımız Sayın Halil Ertuğrul'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor,en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz acil şifalar diliyoruz..  Büyük Sivas adlı yerel internet sitesinde yer alan habere göre, Sivas’tan Ankara’ya teşkilat mensupları ile aynı otobüste giden ve dönen vatandaşta koronavirüs testi pozitif çıktı. Bolu’nun yerel yayınlarından Medya14’ün haberine göre de Bolu’dan AKP’nin 7. Olağan Kongresi’ne katılan eski belediye başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer ve AKP Bolu Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı’nın koronavirüse yakalandığı öğrenildi.
AKP’nin koronavirüs tedbirlerini hiçe sayarak yaptığı kongrelerin faturası ortaya çıkıyor. Birçok ilde AKP’li yöneticiler, kongreden birkaç gün sonra koronavirüse yakalandıklarını açıkladı.

haberimizvar.net-  AKP’nin geçen hafta gerçekleştirilen ve koronavirüs tedbirlerine uyulmadığı için büyük eleştirilere hedef olan kongresi 7. Olağan Kongresi’ne katılan birçok AKP’li yönetici koronavirüse yakalandığını açıkladı.

24 Mart’ta gerçekleştirilen kongre koronavirüs tedbirlerine uyulmadığı için eleştirilmiş, AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan, ‘yatay çekim’ nedeniyle görüntülerin kalabalık gibi göründüğünü öne sürmüştü.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise dün yaptığı açıklamada, AKP kongresi hakkındaki eleştirilere karşılık, “Bu konuyu gündemde tutmanın kimseye faydasının olmadığı kanaatindeyim. Buradan bir ayrıcalık çıkarma hikayesi oluşturmak doğru olmaz” ifadeleriyle skandal bir açıklama yapmıştı.

AKP’lilerin, tedbirlere uymamanın yarattığı kamu sağlığı tehdidini gizleme çabasına rağmen Türkiye’nin birçok yerinden AKP’li isimlerin art arda koronavirüse yakalandığını açıklaması, tehlikenin boyutunu çarpıcı biçimde gösterdi.

AKP Ağrı İl Başkanı Halil Özyolcu, bugün attığı tweetle koronavirüs testinin pozitif çıktığını, üç gündür hasta olarak yattığını açıkladı. Özyolcu, AKP 7. Olağan Kongresi’ne katılım göstermişti.

ulkenin-dort-bir-yanindan-akp-liler-lebalep-kongrenin-ardindan-koronaviruse-yakalandigini-acikladi-859137-1.

ulkenin-dort-bir-yanindan-akp-liler-lebalep-kongrenin-ardindan-koronaviruse-yakalandigini-acikladi-859138-1.

Ağrı’ya bağlı Taşlıçay ilçesinin AKP’li Belediye Başkanı İsmet Taşdemir de koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Taşdemir de AKP kongresine katılan isimler arasındaydı.

ulkenin-dort-bir-yanindan-akp-liler-lebalep-kongrenin-ardindan-koronaviruse-yakalandigini-acikladi-859139-1.

ulkenin-dort-bir-yanindan-akp-liler-lebalep-kongrenin-ardindan-koronaviruse-yakalandigini-acikladi-859140-1.

24 Mart’ta AKP’nin Ankara’daki kongresine katılan partinin Tuzla İlçe Başkanı Tahla Tayfur, 29 Mart’ta koronavirüse yakalandığını duyurdu.

ulkenin-dort-bir-yanindan-akp-liler-lebalep-kongrenin-ardindan-koronaviruse-yakalandigini-acikladi-859141-1.

AKP Aliağa İlçe Teşkilatı, Bergama İlçe Başkanı Sebahattin Güzel’in koronavirüse yakalandığını duyurdu.

ulkenin-dort-bir-yanindan-akp-liler-lebalep-kongrenin-ardindan-koronaviruse-yakalandigini-acikladi-859142-1.

AKP Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler de kongreye katıldıktan sonra koronavirüse yakalanan isimlerden.

ulkenin-dort-bir-yanindan-akp-liler-lebalep-kongrenin-ardindan-koronaviruse-yakalandigini-acikladi-859143-1.

AKP Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Covid-19'a yakalandığını duyurdu. Hastaneye yatırılan Tamer, 24 Mart'ta AKP Büyük Kongresi'ne katılmıştı.

ulkenin-dort-bir-yanindan-akp-liler-lebalep-kongrenin-ardindan-koronaviruse-yakalandigini-acikladi-859144-1.

AKP Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul da kongreye katılan ve daha sonra koronavirüs testi pozitif çıkan isimlerden.

Koronavirüs (covid_19) testi pozitif çıkan Ak Parti Çivril İlçe Başkanımız Sayın Halil Ertuğrul'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor,en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz acil şifalar diliyoruz.. 

Büyük Sivas adlı yerel internet sitesinde yer alan habere göre, Sivas’tan Ankara’ya teşkilat mensupları ile aynı otobüste giden ve dönen vatandaşta koronavirüs testi pozitif çıktı.

Bolu’nun yerel yayınlarından Medya14’ün haberine göre de Bolu’dan AKP’nin 7. Olağan Kongresi’ne katılan eski belediye başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer ve AKP Bolu Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı’nın koronavirüse yakalandığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.