TDP'den kadınlara eğitim vurgusu

SİYASET 02.04.2021 - 16:49, Güncelleme: 02.04.2021 - 16:49
 

TDP'den kadınlara eğitim vurgusu

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Kadın Kolları Genel Başkanı Canan Ceylan, yarın Genel Başkan Mustafa Sarıgül ile değişim kadınları ve gençlerinin ilk defa Antalya'da bir araya geleceğini duyurdu.

haberimizvar.net- Türkiye Değişim Partisi (TDP), Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde bir otelde basın mensuplarıyla toplantıda bir araya geldi. Toplantıya TDP Kadın Kolları Genel Başkanı Canan Ceylan, Gençlik Kolları Genel Başkanı Onurcan Yazıcı, İl Başkanı Arman Karadağ, İl Kadın Kolları Başkanı Saliha Seyirci, Konyaaltı İlçe Başkanı Gökmen Evcimen ve parti üyeleri katıldı. Kadın Kolları Genel Başkanı Canan Ceylan, TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ün yarın 'Değişim liderleri Antalya'da buluşuyor' programına katılacağını, kadın ve gençlerin partide öncü olacağını açıkladı. DEĞİŞİM KADINLARI VE GENÇLERİ İl Başkanı Arman Karadağ, Antalya'nın Türkiye Değişim Partisi adına en güzel yerlerde buluşturmak için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını anlattı. Gençlik Kolları Genel Başkanı Onurcan Yazıcı ise "Program, gençlerin ve kadınların Türkiye Değişim Partisi'ndeki ilk ve en ciddi toplantısıdır. Türk toplumunda gerek kadınlar gerekse gençler toplumun en dinamik güçleridir. Ne zaman ki kadınlar ve gençler birbirlerini kucaklarlar işte o zaman ülke kalkınır. Değişim kadınları ve gençlerini Türkiye'nin dört bir yanından Antalya'ya topluyoruz. Antalya gerek tarımda gerek turizmde Türkiye'nin lokomotifi sayılabilecek bir ilimiz" dedi. KADINLARA ÖNCELİK Kadın Kolları Genel Başkanı Canan Ceylan, parti olarak kadınların eğitimine çok önem vereceklerini vurguladı. Ceylan, “Bir babayı da, evladı da bir anne yetiştiriyor. Her şey annenin eğitimiyle geçiyor. Annenin eğitimini verebilmek için ciddi bir çaba ve mücadelemiz olacak. Eğer ki bir anne o eğitimi iyi alırsa eşine de, oğluna da, kızına da gelinine de o eğitimi verecektir. O zaman o kadar güzel bir Türkiye çıkacak ki ortaya, Türkiye Değişim Partisi değişim kadınları her kanalda kendini göstermiş olacak" diye konuştu.
Türkiye Değişim Partisi (TDP) Kadın Kolları Genel Başkanı Canan Ceylan, yarın Genel Başkan Mustafa Sarıgül ile değişim kadınları ve gençlerinin ilk defa Antalya'da bir araya geleceğini duyurdu.

haberimizvar.net-  Türkiye Değişim Partisi (TDP), Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde bir otelde basın mensuplarıyla toplantıda bir araya geldi. Toplantıya TDP Kadın Kolları Genel Başkanı Canan Ceylan, Gençlik Kolları Genel Başkanı Onurcan Yazıcı, İl Başkanı Arman Karadağ, İl Kadın Kolları Başkanı Saliha Seyirci, Konyaaltı İlçe Başkanı Gökmen Evcimen ve parti üyeleri katıldı. Kadın Kolları Genel Başkanı Canan Ceylan, TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ün yarın 'Değişim liderleri Antalya'da buluşuyor' programına katılacağını, kadın ve gençlerin partide öncü olacağını açıkladı.

DEĞİŞİM KADINLARI VE GENÇLERİ

İl Başkanı Arman Karadağ, Antalya'nın Türkiye Değişim Partisi adına en güzel yerlerde buluşturmak için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını anlattı.

Gençlik Kolları Genel Başkanı Onurcan Yazıcı ise "Program, gençlerin ve kadınların Türkiye Değişim Partisi'ndeki ilk ve en ciddi toplantısıdır. Türk toplumunda gerek kadınlar gerekse gençler toplumun en dinamik güçleridir. Ne zaman ki kadınlar ve gençler birbirlerini kucaklarlar işte o zaman ülke kalkınır. Değişim kadınları ve gençlerini Türkiye'nin dört bir yanından Antalya'ya topluyoruz. Antalya gerek tarımda gerek turizmde Türkiye'nin lokomotifi sayılabilecek bir ilimiz" dedi.

KADINLARA ÖNCELİK

Kadın Kolları Genel Başkanı Canan Ceylan, parti olarak kadınların eğitimine çok önem vereceklerini vurguladı. Ceylan, “Bir babayı da, evladı da bir anne yetiştiriyor. Her şey annenin eğitimiyle geçiyor. Annenin eğitimini verebilmek için ciddi bir çaba ve mücadelemiz olacak. Eğer ki bir anne o eğitimi iyi alırsa eşine de, oğluna da, kızına da gelinine de o eğitimi verecektir. O zaman o kadar güzel bir Türkiye çıkacak ki ortaya, Türkiye Değişim Partisi değişim kadınları her kanalda kendini göstermiş olacak" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.