Tehlikeli sürüş

GÜNDEM 04.04.2021 - 10:41, Güncelleme: 04.04.2021 - 10:41
 

Tehlikeli sürüş

Antalya'da 2 gencin yüzüstü uzanarak motosiklet kullandığı anlar, diğer sürücülerin cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde iki gencin de kasksız olduğu dikkat çekti.

haberimizvar.net- Antalya'da koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkma kısıtlaması uygulanırken, 2 motosikletli genç, karayolunda yaptıkları akrobatik hareketlerle hayatını riski attı, trafiği de tehlikeye soktu. Aksu yönünden Antalya istikametine doğru seyir halinde olan kasksız 2 sürücü, plakasız motosikletleri üzerinde yüzüstü yattı. Motosiklet sürücülerinden biri yanlarından geçen bir otomobilin kendilerini çektiğini fark etmesi üzerine bu kez de ellerinden birini bırakıp, gidonu tek eliyle tutmaya başladı. Motosiklet sücülerinin tehlikeli yolculuğunda hızları zaman zaman 70 kilometreye ulaştı. Sürücülerin kimliğinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.
Antalya'da 2 gencin yüzüstü uzanarak motosiklet kullandığı anlar, diğer sürücülerin cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde iki gencin de kasksız olduğu dikkat çekti.

haberimizvar.net- Antalya'da koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkma kısıtlaması uygulanırken, 2 motosikletli genç, karayolunda yaptıkları akrobatik hareketlerle hayatını riski attı, trafiği de tehlikeye soktu. Aksu yönünden Antalya istikametine doğru seyir halinde olan kasksız 2 sürücü, plakasız motosikletleri üzerinde yüzüstü yattı. Motosiklet sürücülerinden biri yanlarından geçen bir otomobilin kendilerini çektiğini fark etmesi üzerine bu kez de ellerinden birini bırakıp, gidonu tek eliyle tutmaya başladı. Motosiklet sücülerinin tehlikeli yolculuğunda hızları zaman zaman 70 kilometreye ulaştı.

Sürücülerin kimliğinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.