Çalmadık kapı bırakmadı

SİYASET 07.04.2021 - 20:40, Güncelleme: 07.04.2021 - 20:53
 

Çalmadık kapı bırakmadı

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Ankara'da Kemal Kılıçdaroğlu’nun ardından İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı da ziyaret etti

haberimizvar.net Ankara'da temaslarda bulunan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ardından Millet İttifakı ortağı İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e ziyarette bulundu. Akşener'e Antalyalıların sevgi ve selamlarını ileten Başkan Böcek, Antalya'da "Ben sen yok biz varız. Biz Birlikte Yaparız" anlayışı ile gerçekleştirdikleri hizmetleri ve projeleri paylaştı. Doğası, tarımı, turizmi sanayisi ile yerelden kalkınmayla Antalya'nın refah düzeyi daha yüksek ve yaşam kalitesi artan bir kent olması için gayret ettiklerini belirten Başkan Muhittin Böcek, "Antalya aşkımızla, azim ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.  Böcek daha sonra Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı da ziyaret etti.
ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Ankara'da Kemal Kılıçdaroğlu’nun ardından İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı da ziyaret etti

haberimizvar.net

Ankara'da temaslarda bulunan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ardından Millet İttifakı ortağı İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e ziyarette bulundu. Akşener'e Antalyalıların sevgi ve selamlarını ileten Başkan Böcek, Antalya'da "Ben sen yok biz varız. Biz Birlikte Yaparız" anlayışı ile gerçekleştirdikleri hizmetleri ve projeleri paylaştı. Doğası, tarımı, turizmi sanayisi ile yerelden kalkınmayla Antalya'nın refah düzeyi daha yüksek ve yaşam kalitesi artan bir kent olması için gayret ettiklerini belirten Başkan Muhittin Böcek, "Antalya aşkımızla, azim ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.  Böcek daha sonra Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı da ziyaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.