Akşener’i duygulandıran hediye

SİYASET 07.04.2021 - 21:44, Güncelleme: 07.04.2021 - 21:44
 

Akşener’i duygulandıran hediye

İYİ Parti Antalya eski il başkanı Ahmet Aydın Ankara’da ziyaret ettiği Meral Akşener’e rahmetli kardeşi Nihat Gürer ile birlikte olduğu tablo hediye etti

haberimizvar.net Bir süredir Ankara’da olan İYİ Parti eski il başkanı Ahmet Aydın, Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın ardından Genel Başkan Meral Akşener’i ziyaret etti. Ziyarete Aydın’ın eşi ve kızı da katıldı. Aydın, Akşener’e rahmetli olan kardeşi Nihat Gürer ile birlikte olduğu tablo hediye etti. Akşenir’in bu hediye karşısında oldukça duygulandığı görüldü.  Ziyareti sosyal medyadan paylaşan Aydın, “Evimizdeyiz.. Kızım Azra Gökçen konuşmaya ilk başladığında anne-baba demek yerine "Mere" demişti. 3 aylıkken Meral Akşener Hareketi'nin içinde en küçük üyeydi. Haliyle de bir özlem ortaya çıkıyor. Bugün eşim Fikriye hanım ve kızım Azra Gökçen ile Kıymetli Hanımefendi, Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’i ziyaret edip, hasret giderdik.   İyi günde, kötü günde her zaman yan yana olduk, olmaya da devam edeceğiz” dedi.
İYİ Parti Antalya eski il başkanı Ahmet Aydın Ankara’da ziyaret ettiği Meral Akşener’e rahmetli kardeşi Nihat Gürer ile birlikte olduğu tablo hediye etti

haberimizvar.net

Bir süredir Ankara’da olan İYİ Parti eski il başkanı Ahmet Aydın, Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın ardından Genel Başkan Meral Akşener’i ziyaret etti. Ziyarete Aydın’ın eşi ve kızı da katıldı. Aydın, Akşener’e rahmetli olan kardeşi Nihat Gürer ile birlikte olduğu tablo hediye etti. Akşenir’in bu hediye karşısında oldukça duygulandığı görüldü. 


Ziyareti sosyal medyadan paylaşan Aydın, “Evimizdeyiz.. Kızım Azra Gökçen konuşmaya ilk başladığında anne-baba demek yerine "Mere" demişti. 3 aylıkken Meral Akşener
Hareketi'nin içinde en küçük üyeydi. Haliyle de bir özlem ortaya çıkıyor. Bugün eşim Fikriye hanım ve kızım Azra Gökçen ile Kıymetli Hanımefendi, Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’i ziyaret edip, hasret giderdik.   İyi günde, kötü günde her zaman yan yana olduk, olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.