Deste deste para saçan videoları ortaya çıkan Hakan Tek, AKP'li belediye personeli çıktı

GÜNDEM 08.04.2021 - 10:00, Güncelleme: 08.04.2021 - 10:00
 

Deste deste para saçan videoları ortaya çıkan Hakan Tek, AKP'li belediye personeli çıktı

Sosyal medyada Hakan Tek isimli bir kişinin, lüks araçlarla ve deste deste paralarla yaptığı paylaşımlar gündeme geldi. AKP'li isimlerle birlikte birçok fotoğrafı bulunan Tek'in Erdoğan'ın koruması olduğu iddia edildi, EGM ise iddiayı yalanladı. Tek'in gözaltına alındığı açıklandı.

haberimizvar.net- Eski AKP Genel Merkez çalışanı Kürşat Ayvatoğlu’nun uyuşturucu kullandığı görüntülerin ve milyonluk araç ticaretinin ortaya çıkması ardından bu kez de Erdoğan’ın koruması olduğu iddia edilen bir kişi hakkındaki videolar sosyal medyanın gündemine geldi. Tek'in, Erdoğan'ın koruması olduğu iddiası Emniyet Genel Müfürlüğü tarafından yalanlandı, şahsın gözaltına alındığı açıklandı. Paylaşımlarının ardından gözaltına alınan ve ifadesinin ardından serbest bırakılan Hakan Tek’in Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nde asgari ücretin biraz üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. İsminin ‘Hakan Tek’ olduğu iddia edilen kişiye ait sosyal medyada gündeme gelen videolarda deste deste Türk Lirası ve döviz, milyonluk lüks araçlar dikkat çekiyor. Tek'in birçok AKP'li isimle fotoğrafları da bulunuyor.   Hakan Tek isimli kişinin Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda düzenlenen resepsiyonlarda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ile çektirdiği fotoğrafları bulunuyor.   Bunların hepsi olunca da bunlar kendiliğinden geliyor.    Rangeler, BMWler, Mercedesler cumhurbaşkanlığı filosunda olabilir belki...   CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen de haberi alıntılayarak şu paylaşımı yaptı; "1 - Milyonluk arabalara binen ve yüzbinlerce dolar ve Avro ile video çeken bu kişi Recep Tayyip Erdoğan'ın koruması mıdır? 2 - Bu kişi koruma ise bu kadar parayı nereden kazanmıştır? Yahut bu paralar başkalarının mıdır? Öyleyse bunlar kimlerdir?"   Dün akşam ortaya çıkan görüntüler ve iddialar sonrasına henüz resmi bir açıklama yapılmadı. EGM’DEN AÇIKLAMA Hakan Tek hakkındaki haberlerin gündeme gelmesi ardından Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) konu hakkında açıklama yaptı. EGM’nin açıklamasında Tek’in Cumhurbaşkanlığı’nda herhangi bir görevi bulunmadığı belirtilirken şahsın, “Kamu görevinin usulsüz üstlenilmesi” gerekçesiyle gözaltına alındığı bildirildi.   EGM Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından yapılan açıklaması şöyle: “Bazı sosyal medya platformlarında yer alan “Erdoğan'ın koruması olduğu iddia edilen H.T.’nin para videoları ortaya çıktı” başlıklı haber üzerine aşağıdaki açıklamanın yapılması zorunluluğu doğmuştur.   Bahse konu iddia üzerine başlatılan incelemede, 1989 Kayseri doğumlu olduğu tespit edilen şahsın, Kocasinan / KAYSERİ adresinde ikamet kaydının olduğu anlaşılmıştır. Dezenformasyon yapan şahsın, “Cumhurbaşkanlığı’nın yakın koruması olduğu” iddiası asılsızdır. Söz konusu şahsın, Cumhurbaşkanlığında herhangi bir görevinin bulunmadığı tespit edilmiştir. Özel bir şirkette şoför olarak çalışan H.T, “Kamu görevinin usulsüz üstlenilmesi” gerekçesi ile gözaltına alınmıştır. Son dönemde Türk Polis Teşkilatına yönelik iftira kampanyasının son halkası olarak değerlendirilen iddiayı gündeme taşıyan hesaplar hakkında gerekli tespitler yapılmış olup adli mercilere suç duyurusunda bulunulacaktır.”
Sosyal medyada Hakan Tek isimli bir kişinin, lüks araçlarla ve deste deste paralarla yaptığı paylaşımlar gündeme geldi. AKP'li isimlerle birlikte birçok fotoğrafı bulunan Tek'in Erdoğan'ın koruması olduğu iddia edildi, EGM ise iddiayı yalanladı. Tek'in gözaltına alındığı açıklandı.

haberimizvar.net- Eski AKP Genel Merkez çalışanı Kürşat Ayvatoğlu’nun uyuşturucu kullandığı görüntülerin ve milyonluk araç ticaretinin ortaya çıkması ardından bu kez de Erdoğan’ın koruması olduğu iddia edilen bir kişi hakkındaki videolar sosyal medyanın gündemine geldi. Tek'in, Erdoğan'ın koruması olduğu iddiası Emniyet Genel Müfürlüğü tarafından yalanlandı, şahsın gözaltına alındığı açıklandı. Paylaşımlarının ardından gözaltına alınan ve ifadesinin ardından serbest bırakılan Hakan Tek’in Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nde asgari ücretin biraz üzerinde çalıştığı ortaya çıktı.

İsminin ‘Hakan Tek’ olduğu iddia edilen kişiye ait sosyal medyada gündeme gelen videolarda deste deste Türk Lirası ve döviz, milyonluk lüks araçlar dikkat çekiyor.

Tek'in birçok AKP'li isimle fotoğrafları da bulunuyor.

 

Hakan Tek isimli kişinin Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda düzenlenen resepsiyonlarda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ile çektirdiği fotoğrafları bulunuyor.

 

Bunların hepsi olunca da bunlar kendiliğinden geliyor.  

 Rangeler, BMWler, Mercedesler cumhurbaşkanlığı filosunda olabilir belki... 

 CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen de haberi alıntılayarak şu paylaşımı yaptı;

"1 - Milyonluk arabalara binen ve yüzbinlerce dolar ve Avro ile video çeken bu kişi Recep Tayyip Erdoğan'ın koruması mıdır?

2 - Bu kişi koruma ise bu kadar parayı nereden kazanmıştır? Yahut bu paralar başkalarının mıdır? Öyleyse bunlar kimlerdir?"

 

Dün akşam ortaya çıkan görüntüler ve iddialar sonrasına henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

EGM’DEN AÇIKLAMA

Hakan Tek hakkındaki haberlerin gündeme gelmesi ardından Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) konu hakkında açıklama yaptı. EGM’nin açıklamasında Tek’in Cumhurbaşkanlığı’nda herhangi bir görevi bulunmadığı belirtilirken şahsın, “Kamu görevinin usulsüz üstlenilmesi” gerekçesiyle gözaltına alındığı bildirildi.

 

EGM Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından yapılan açıklaması şöyle:

“Bazı sosyal medya platformlarında yer alan “Erdoğan'ın koruması olduğu iddia edilen H.T.’nin para videoları ortaya çıktı” başlıklı haber üzerine aşağıdaki açıklamanın yapılması zorunluluğu doğmuştur.

 

Bahse konu iddia üzerine başlatılan incelemede, 1989 Kayseri doğumlu olduğu tespit edilen şahsın, Kocasinan / KAYSERİ adresinde ikamet kaydının olduğu anlaşılmıştır.

Dezenformasyon yapan şahsın, “Cumhurbaşkanlığı’nın yakın koruması olduğu” iddiası asılsızdır. Söz konusu şahsın, Cumhurbaşkanlığında herhangi bir görevinin bulunmadığı tespit edilmiştir. Özel bir şirkette şoför olarak çalışan H.T, “Kamu görevinin usulsüz üstlenilmesi” gerekçesi ile gözaltına alınmıştır.

Son dönemde Türk Polis Teşkilatına yönelik iftira kampanyasının son halkası olarak değerlendirilen iddiayı gündeme taşıyan hesaplar hakkında gerekli tespitler yapılmış olup adli mercilere suç duyurusunda bulunulacaktır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.