Kışlıkları kaldırmayın

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 08.04.2021 - 10:48, Güncelleme: 08.04.2021 - 10:48
 

Kışlıkları kaldırmayın

Batı Akdeniz Bölgesi, yarından itibaren soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına girecek. Cuma gününden itibaren sıcaklıkların 6-12 derece azalarak, önümüzdeki hafta başına kadar mevsim normallerinin altında seyretmesinin beklendiği açıklandı.

haberimizvar.net- Meteoroloji 4'ncü Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmede, Batı Akdeniz Bölgesi'nin yarından itibaren soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına gireceği duyuruldu. Yağışların Muğla çevrelerinde başlayarak zamanla bölge genelinde, cuma günü ise Antalya'nın doğu ilçelerinde yağmur ve sağanak şeklinde olmasının beklendiği açıklandı. Rüzgarın, cuma ve cumartesi günleri kuzey yönlerden fırtına ve kuvvetli fırtına şeklinde eseceği, saatte 62-88 km'ye kadar ulaşacağı tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarının ise cuma gününden itibaren 6-12 derece hissedilir derecede azalarak önümüzdeki hafta başına kadar mevsim normallerinin altında seyretmesi bekleniyor. Meydana gelebilecek muhtemel olumsuzluklara (iç kesimlerde yer yer buzlanma ve don olayı ile kuvvetli rüzgar ve fırtına) karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerektiği belirtildi.
Batı Akdeniz Bölgesi, yarından itibaren soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına girecek. Cuma gününden itibaren sıcaklıkların 6-12 derece azalarak, önümüzdeki hafta başına kadar mevsim normallerinin altında seyretmesinin beklendiği açıklandı.

haberimizvar.net- Meteoroloji 4'ncü Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmede, Batı Akdeniz Bölgesi'nin yarından itibaren soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına gireceği duyuruldu. Yağışların Muğla çevrelerinde başlayarak zamanla bölge genelinde, cuma günü ise Antalya'nın doğu ilçelerinde yağmur ve sağanak şeklinde olmasının beklendiği açıklandı. Rüzgarın, cuma ve cumartesi günleri kuzey yönlerden fırtına ve kuvvetli fırtına şeklinde eseceği, saatte 62-88 km'ye kadar ulaşacağı tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarının ise cuma gününden itibaren 6-12 derece hissedilir derecede azalarak önümüzdeki hafta başına kadar mevsim normallerinin altında seyretmesi bekleniyor.

Meydana gelebilecek muhtemel olumsuzluklara (iç kesimlerde yer yer buzlanma ve don olayı ile kuvvetli rüzgar ve fırtına) karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerektiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.