Antalya'da yumruklu sopalı kavga

ASAYİŞ 08.04.2021 - 12:11, Güncelleme: 08.04.2021 - 12:11
 

Antalya'da yumruklu sopalı kavga

Antalya'da çıkan kavgada 3 kişi, yere yatırdıkları genci sopayla darbetti.

haberimizvar.net- Olay, Muratpaşa ilçesi Meydankavağı Mahallesi'nde meydana geldi. Henüz belirlenemeyen nedenle çıkan kavgada 3 kişi, çelme takarak yere düşürdükleri kişiye sopalarla vurdu. Elinde sopa olan siyah kazaklı kişi, yerde yatan gence yumruk atarken, bir diğeri ise sopa ile sırtına vurdu. Siyah pantolon ve kazaklı bir başka kişi ise yerde yatan gencin sırtına tekme attı. Bir süre sonra ayağa kalkan gence yine siyah kazaklı kişi sopayla vurmaya devam etti. Kavgayı görenler duruma müdahale etmek istese de ellerinde sopa olan 3 kişi buna izin vermedi. 3 kişinin bir genci darbetme anı ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntüleri çeken vatandaş, "Kırbaçla mı dövüyor. Oha oha vuruyor" diyerek tepki gösterdi.     
Antalya'da çıkan kavgada 3 kişi, yere yatırdıkları genci sopayla darbetti.

haberimizvar.net- Olay, Muratpaşa ilçesi Meydankavağı Mahallesi'nde meydana geldi. Henüz belirlenemeyen nedenle çıkan kavgada 3 kişi, çelme takarak yere düşürdükleri kişiye sopalarla vurdu. Elinde sopa olan siyah kazaklı kişi, yerde yatan gence yumruk atarken, bir diğeri ise sopa ile sırtına vurdu. Siyah pantolon ve kazaklı bir başka kişi ise yerde yatan gencin sırtına tekme attı. Bir süre sonra ayağa kalkan gence yine siyah kazaklı kişi sopayla vurmaya devam etti.

Kavgayı görenler duruma müdahale etmek istese de ellerinde sopa olan 3 kişi buna izin vermedi. 3 kişinin bir genci darbetme anı ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntüleri çeken vatandaş, "Kırbaçla mı dövüyor. Oha oha vuruyor" diyerek tepki gösterdi. 
 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.