Çocuklar Teneffüs Park'ta

YEREL 11.04.2021 - 10:57, Güncelleme: 11.04.2021 - 10:57
 

Çocuklar Teneffüs Park'ta

Antalya'da Muratpaşa Belediyesi'nin açık hava çocuk oyun dünyası Teneffüs Park, uzun bir aranın ardından kapılarını yeniden açtı. Çocuk seslerinin yeniden yükselmeye başladığı park, 14.00 - 18.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

haberimizvar.net- Muratpaşa Belediyesi'nin geçen yıl 16 Mart'ta pandemi nedeniyle kapattığı Antalya'nın çocuk oyun dünyası Teneffüs Park, kontrollü normalleşme döneminin başlamasıyla birlikte 1 Nisan'da açıldı. Yeniden çocuk seslerinin, kahkahaların yükseldiği parkta, covid-19 önlemleri girişten itibaren başlıyor. Ebeveynlerin ve çocukların park girişinde HES kodu sorgulaması ve ateş ölçümünün ardından girişlerine izin veriliyor. Yaklaşık 35 oyun grubunun yer aldığı 16 bin metrekarelik parkta, blok evi kapalı alanlar bu süreçte kullanılmıyor. Sadece açık alan oyun gruplarının kullanımına izin verilen parkta hem oyun alanlarının giriş ve çıkışlarında hem de dinlenme noktalarında dezenfektan yer alıyor. Bu önlemlerle birlikte sosyal mesafeye dikkat edilmesi konusunda uyarıcı levhalar da parka yerleştirildi. Yarı kapasite çalışan park, çocukların sokağa çıkmasına izin verilen 14.00 - 18.00 saatleri arasında hizmet verirken çeşitli gösteriler ve oyunlar gün boyu Teneffüs Park sahnesinde devam ediyor.
Antalya'da Muratpaşa Belediyesi'nin açık hava çocuk oyun dünyası Teneffüs Park, uzun bir aranın ardından kapılarını yeniden açtı. Çocuk seslerinin yeniden yükselmeye başladığı park, 14.00 - 18.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

haberimizvar.net- Muratpaşa Belediyesi'nin geçen yıl 16 Mart'ta pandemi nedeniyle kapattığı Antalya'nın çocuk oyun dünyası Teneffüs Park, kontrollü normalleşme döneminin başlamasıyla birlikte 1 Nisan'da açıldı. Yeniden çocuk seslerinin, kahkahaların yükseldiği parkta, covid-19 önlemleri girişten itibaren başlıyor. Ebeveynlerin ve çocukların park girişinde HES kodu sorgulaması ve ateş ölçümünün ardından girişlerine izin veriliyor.

Yaklaşık 35 oyun grubunun yer aldığı 16 bin metrekarelik parkta, blok evi kapalı alanlar bu süreçte kullanılmıyor. Sadece açık alan oyun gruplarının kullanımına izin verilen parkta hem oyun alanlarının giriş ve çıkışlarında hem de dinlenme noktalarında dezenfektan yer alıyor. Bu önlemlerle birlikte sosyal mesafeye dikkat edilmesi konusunda uyarıcı levhalar da parka yerleştirildi. Yarı kapasite çalışan park, çocukların sokağa çıkmasına izin verilen 14.00 - 18.00 saatleri arasında hizmet verirken çeşitli gösteriler ve oyunlar gün boyu Teneffüs Park sahnesinde devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.