Başkanlık atamasını mecliste bekledi

KULİS 12.04.2021 - 22:49, Güncelleme: 12.04.2021 - 22:49
 

Başkanlık atamasını mecliste bekledi

Bugünkü Antalya Büyükşehir Belediye Meclis toplantısını eski başkanlardan Bekir Kumbul da takip etti. Kumbul’un ismi CHP il başkanlığı için geçiyordu

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısını takip edenler arasında eski Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Bekir Kumbul da vardı. Kumbul, ilerlemiş yaşına rağmen izleyici locasında meclisi takip ederken, Başkan Muhittin Böcek, “Aramızda eski başkanımız Bekir Kumbul da var” diyerek Kumbul’u işaret etti ve alkışladı.  İsmi CHP il başkan adayları arasında geçen Kumbul’un Nusret Bayar’ın görevden alındığı gün mecliste olması manidar bulundu.  Sadece Nusret Bayar’ın görevden alınması Kumbul’un beklentilerini suya düşürdü. Hatırlanacağı gibi Kumbul ile Ziraat Mühendisleri Odası Şube Başkanı Vural Şahin, geçtiğimiz hafta Ankara’ya gitmişti.
Bugünkü Antalya Büyükşehir Belediye Meclis toplantısını eski başkanlardan Bekir Kumbul da takip etti. Kumbul’un ismi CHP il başkanlığı için geçiyordu

haberimizvar.net-  Antalya Büyükşehir Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısını takip edenler arasında eski Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Bekir Kumbul da vardı. Kumbul, ilerlemiş yaşına rağmen izleyici locasında meclisi takip ederken, Başkan Muhittin Böcek, “Aramızda eski başkanımız Bekir Kumbul da var” diyerek Kumbul’u işaret etti ve alkışladı.  İsmi CHP il başkan adayları arasında geçen Kumbul’un Nusret Bayar’ın görevden alındığı gün mecliste olması manidar bulundu.  Sadece Nusret Bayar’ın görevden alınması Kumbul’un beklentilerini suya düşürdü. Hatırlanacağı gibi Kumbul ile Ziraat Mühendisleri Odası Şube Başkanı Vural Şahin, geçtiğimiz hafta Ankara’ya gitmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.