Bir gider, bin geliriz

SİYASET 12.04.2021 - 23:17, Güncelleme: 12.04.2021 - 23:26
 

Bir gider, bin geliriz

İl başkanı Nusret Bayar’ın görevden alınması üzerine ortak bir tavır sergileyen CHP il yöneticileri, “Bir gider bin geliriz” paylaşımı yaptı.

haberimizvar.net- CHP Merkez Yönetim Kurulu’nun (MYK), Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun teklifi ile Antalya İl Başkanı Nusret Bayar’ı görevden alması üzerine il yöneticileri sosyal medyada bir kampanya başlattı. Bayar görevden alınırken, il yönetim kurulunun ise görevine devam etmesine ve kendi içinden bir il başkanı seçmesine karar verildi. İŞTE O MESAJ Sürpriz kararın ardından ortak bir mesaj hazırlayan il yöneticileri, “Cumhuriyet Halk Partisi bize onurlu bir görev verdi. Biz bu görevi ilkelerimizle irademizle son güne kadar taşıyacağız. İnanın! Ekilir ekin geliriz, Ezilir un geliriz, Bir gider bin geliriz! Biz örgütüz!” paylaşımı yaptı. 
İl başkanı Nusret Bayar’ın görevden alınması üzerine ortak bir tavır sergileyen CHP il yöneticileri, “Bir gider bin geliriz” paylaşımı yaptı.

haberimizvar.net-  CHP Merkez Yönetim Kurulu’nun (MYK), Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun teklifi ile Antalya İl Başkanı Nusret Bayar’ı görevden alması üzerine il yöneticileri sosyal medyada bir kampanya başlattı. Bayar görevden alınırken, il yönetim kurulunun ise görevine devam etmesine ve kendi içinden bir il başkanı seçmesine karar verildi.

İŞTE O MESAJ

Sürpriz kararın ardından ortak bir mesaj hazırlayan il yöneticileri, “Cumhuriyet Halk Partisi bize onurlu bir görev verdi. Biz bu görevi ilkelerimizle irademizle son güne kadar taşıyacağız.

İnanın!

Ekilir ekin geliriz,

Ezilir un geliriz,

Bir gider bin geliriz!

Biz örgütüz!” paylaşımı yaptı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.