il başkanı Cengiz

YEREL 16.04.2021 - 18:32, Güncelleme: 16.04.2021 - 18:32
 

il başkanı Cengiz

Bugün yapılan CHP il yönetim kurulu toplantısında Nuri Cengiz’in il başkanı olmasına karar verildi

haberimizvar.net Nusret Bayar’ın görevden alınmasının ardından Nuri Cengiz ile Buğra Özçelik Ankara’ya giderek genel merkezle görüşmüştü. Bugün yapılan CHP il yönetim kurulu toplantısında Nuri Cengiz oy birliği ile yeni il başkanı oldu.  Cengiz başkanlığındaki yeni il yönetim kurulu Salı günü bir araya gelerek görev dağılımı yapacak.
Bugün yapılan CHP il yönetim kurulu toplantısında Nuri Cengiz’in il başkanı olmasına karar verildi

haberimizvar.net

Nusret Bayar’ın görevden alınmasının ardından Nuri Cengiz ile Buğra Özçelik Ankara’ya giderek genel merkezle görüşmüştü. Bugün yapılan CHP il yönetim kurulu toplantısında Nuri Cengiz oy birliği ile yeni il başkanı oldu.  Cengiz başkanlığındaki yeni il yönetim kurulu Salı günü bir araya gelerek görev dağılımı yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.