Kocakaya SMA’ya dikkat çekti

GÜNDEM 18.04.2021 - 22:22, Güncelleme: 18.04.2021 - 22:23
 

Kocakaya SMA’ya dikkat çekti

Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, SMA hastası Aybars bebeğin ailesini ziyaret ederek hem geçmiş olsun dileklerini illetti hem de SMA’ya dikkat çekti

haberimizvar.net Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, SMA hastası Aybars bebeğin ailesini ziyaret ederek hem geçmiş olsun dileklerini illetti hem de SMA’ya dikkat çekti. Kocakaya, ziyaretle ilgili şunları söyledi: “Bugün SMA hastası Aybars bebeğimizin babası Sinan Karataş kardeşimi ziyaret edip geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Aybars ve Deniz bebeklerimizin yardım kampanyalarına bu ayki maaşımla destek oluyorum. Bütün güzel yürekli hemşehrilerimi de destek olmaya davet ediyorum”
Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, SMA hastası Aybars bebeğin ailesini ziyaret ederek hem geçmiş olsun dileklerini illetti hem de SMA’ya dikkat çekti

haberimizvar.net

Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, SMA hastası Aybars bebeğin ailesini ziyaret ederek hem geçmiş olsun dileklerini illetti hem de SMA’ya dikkat çekti. Kocakaya, ziyaretle ilgili şunları söyledi: “Bugün SMA hastası Aybars bebeğimizin babası Sinan Karataş kardeşimi ziyaret edip geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Aybars ve Deniz bebeklerimizin yardım kampanyalarına bu ayki maaşımla destek oluyorum. Bütün güzel yürekli hemşehrilerimi de destek olmaya davet ediyorum”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.