O belediye başkanı istifa etti

SİYASET 20.04.2021 - 20:36, Güncelleme: 20.04.2021 - 20:36
 

O belediye başkanı istifa etti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin hibe ettiği atları kaybeden Hatay Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, MHP’den istifa etti.

haberimizvar.net Adalar’daki fayton taşımacılığına son verdiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin faytonculardan aldığı atları geçtiğimiz yıl sahiplendirmişti. Bu atlardan 100 tanesi de MHP’li Hatay Dörtyol Belediyesi'ne hibe edildi. İki belediye arasında geçen yıl ekim ayında taşıma devir sözleşmesi imzalandı. Ancak belediyeye teslimi yapılan ve kaybolmalarını engellemek amaçlı çip takılan atlardan 49 tanesi bir süre sonra kayboldu. MHP’NİN LİSTESİNDEN SİLİNDİ Olayın kamuoyuna yansıması sonrasında Hatay Belediye Başkanı Fadıl Keskin MHP’den istifa etti. Keskin’in istifasını Twitter üzerinden duyuran MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, “İstanbul BŞB’den aldığı atlar nedeniyle, adli ve idari soruşturmaya muhatap olan, Hatay/Dörtyol Belediye Başkanımız Fadıl Keskin’in, partimizden istifası işleme konulmuş olup, belediye başkanları listemizden de düşürülmüştür” açıklaması yaptı. (Haber Merkezi)    
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin hibe ettiği atları kaybeden Hatay Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, MHP’den istifa etti.

haberimizvar.net

Adalar’daki fayton taşımacılığına son verdiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin faytonculardan aldığı atları geçtiğimiz yıl sahiplendirmişti. Bu atlardan 100 tanesi de MHP’li Hatay Dörtyol Belediyesi'ne hibe edildi. İki belediye arasında geçen yıl ekim ayında taşıma devir sözleşmesi imzalandı. Ancak belediyeye teslimi yapılan ve kaybolmalarını engellemek amaçlı çip takılan atlardan 49 tanesi bir süre sonra kayboldu.

MHP’NİN LİSTESİNDEN SİLİNDİ

Olayın kamuoyuna yansıması sonrasında Hatay Belediye Başkanı Fadıl Keskin MHP’den istifa etti. Keskin’in istifasını Twitter üzerinden duyuran MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, “İstanbul BŞB’den aldığı atlar nedeniyle, adli ve idari soruşturmaya muhatap olan, Hatay/Dörtyol Belediye Başkanımız Fadıl Keskin’in, partimizden istifası işleme konulmuş olup, belediye başkanları listemizden de düşürülmüştür” açıklaması yaptı. (Haber Merkezi)

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.