CHP’de Salıcı heyecanı

SİYASET 21.04.2021 - 22:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 22:07
 

CHP’de Salıcı heyecanı

Örgüt içi çalışmaları denetlemek için Antalya’ya gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Salıcı’nın ilk adresi CHP İl Başkanlığı’nı oldu.

haberimizvar.net Örgüt içi çalışmaları denetlemek için Antalya’ya gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’nın ilk adresi CHP İl Başkanlığı’nı oldu. Salıcı’yı ağırlayan İl Başkanı Nuri Cengiz, “ Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Oğuz Kaan Salıcı'yı İl Başkanlığı binamızda ağırladık. Kendisiyle Türkiye ve Antalya gündeminin yanı sıra İl ve İlçe Örgütlerimizin çalışmalarını, önümüzdeki süreçte izlenmesi gereken yol haritasını ve parti politikalarını değerlendirdik, fikir alışverişlerinde bulunduk” dedi.
Örgüt içi çalışmaları denetlemek için Antalya’ya gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Salıcı’nın ilk adresi CHP İl Başkanlığı’nı oldu.

haberimizvar.net

Örgüt içi çalışmaları denetlemek için Antalya’ya gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’nın ilk adresi CHP İl Başkanlığı’nı oldu. Salıcı’yı ağırlayan İl Başkanı Nuri Cengiz, “
Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Oğuz Kaan Salıcı'yı İl Başkanlığı binamızda ağırladık. Kendisiyle Türkiye ve Antalya gündeminin yanı sıra İl ve İlçe Örgütlerimizin çalışmalarını, önümüzdeki süreçte izlenmesi gereken yol haritasını ve parti politikalarını değerlendirdik, fikir alışverişlerinde bulunduk” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.