Tütüncü: Özkoç özür dilesin

SİYASET 29.04.2021 - 14:08, Güncelleme: 29.04.2021 - 14:08
 

Tütüncü: Özkoç özür dilesin

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’un, basın toplantısında ‘Keskin Belediyesi’ yerine ‘Kepez Belediyesi’ demesi karışıklığa ve tepkilere neden oldu. Açıklamaya sinirlenen Tütüncü, “Özkoç çıksın özür dilesin” dedi

haberimizvar.net- CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’un,  TBMM’de bugün düzenlediği basın toplantısında, sözde Ermeni Soykırımı iddiaları ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a cevap verirken söylediği, “ Türkiye Cumhuriyeti’nde, resmi makamlarda oturup da, bir kişinin Ermeni soykırımından dolayı kim özür diledi? Kim bu soykırıma destek verdi, arıyorsa; bunu da, buradan bir kere daha gösteriyoruz. Kendi Kepez Belediye Başkanıdır. Diyor ki; soykırım yapmıştır ve bundan dolayı özür diliyorum” cümlesi tartışmaları beraberinde getirdi. YASAL YOLLARA BAŞVURACAK Engin Özkoç’un açıklamasına tepki gösteren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “CHP Grup Başkanı Vekili Engin Özkoç’un bugün basın toplantısında şahsım hakkındaki ifadeleri asla gerçeği yansıtmamaktadır. Bu, iftiranın ta kendisidir. İlgili şahıs hakkında yasal tüm yollara başvuracağımı kamuoyunun bilgi ve dikkatine sunuyorum.” dedi. ÖFKE GÖZÜNÜ BÜRÜMÜŞ  Tütürcü açıklamasına şöyle devam etti: “Hayal mahsulü olan şeyler. Eline tutuşturulan kağıdı okumuş, ama yanlış okumuş. 13 yıllık başkanlık döneminde kimseyle polemiğe girmedim. Ama bu defa farklı suçla itham edildim. Çamur at izi kalsın anlayışına karşı cevap vermek zorunda kaldık. Öfke ve nefret gözünü o karar bürümüş ki fotoğrafta kimin olduğunu göremeyecek kadar aciz bir durumda. Özür dilemeye davet ediyorum.”
CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’un, basın toplantısında ‘Keskin Belediyesi’ yerine ‘Kepez Belediyesi’ demesi karışıklığa ve tepkilere neden oldu. Açıklamaya sinirlenen Tütüncü, “Özkoç çıksın özür dilesin” dedi

haberimizvar.net-  CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’un,  TBMM’de bugün düzenlediği basın toplantısında, sözde Ermeni Soykırımı iddiaları ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a cevap verirken söylediği, “ Türkiye Cumhuriyeti’nde, resmi makamlarda oturup da, bir kişinin Ermeni soykırımından dolayı kim özür diledi? Kim bu soykırıma destek verdi, arıyorsa; bunu da, buradan bir kere daha gösteriyoruz. Kendi Kepez Belediye Başkanıdır. Diyor ki; soykırım yapmıştır ve bundan dolayı özür diliyorum” cümlesi tartışmaları beraberinde getirdi.

YASAL YOLLARA BAŞVURACAK

Engin Özkoç’un açıklamasına tepki gösteren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “ CHP Grup Başkanı Vekili Engin Özkoç’un bugün basın toplantısında şahsım hakkındaki ifadeleri asla gerçeği yansıtmamaktadır. Bu, iftiranın ta kendisidir. İlgili şahıs hakkında yasal tüm yollara başvuracağımı kamuoyunun bilgi ve dikkatine sunuyorum.” dedi.

ÖFKE GÖZÜNÜ BÜRÜMÜŞ 
Tütürcü açıklamasına şöyle devam etti: “Hayal mahsulü olan şeyler. Eline tutuşturulan kağıdı okumuş, ama yanlış okumuş. 13 yıllık başkanlık döneminde kimseyle polemiğe girmedim. Ama bu defa farklı suçla itham edildim. Çamur at izi kalsın anlayışına karşı cevap vermek zorunda kaldık. Öfke ve nefret gözünü o karar bürümüş ki fotoğrafta kimin olduğunu göremeyecek kadar aciz bir durumda. Özür dilemeye davet ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.