Konyaaltı hazır

YEREL 29.04.2021 - 15:26, Güncelleme: 29.04.2021 - 15:26
 

Konyaaltı hazır

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, 17 günlük tam kapanma döneminde belediye hizmetlerinin aksamaması ve vatandaşların mağdur olmaması için tüm tedbirlerin alındığını açıkladı.

haberimizvar.net- Konyaaltı Belediyesi, İçişleri Bakanlığı genelgesiyle 29 Nisan Perşembe günü saat 19.00'da başlayacak ve 17 Mayıs Pazartesi günü saat 05.00'e kadar sürecek tam kapanma dönemine yönelik hazırlıklarını tamamladı. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, 17 günlük tam kapanma döneminde Konyaaltı Belediyesi olarak vatandaşların hiçbir mağduriyet yaşamaması için tüm tedbirleri aldıklarını açıkladı. Başkan Esen, günlük hizmetlerin yürütülmesi noktasında asgari sayıda personelle hizmet vereceklerini, Halk Masa aracılığıyla vatandaşlara en hızlı şekilde dönüş sağlayacaklarını kaydetti. SOKAK HAYVANLARI İÇİN EKİPLER NÖBETTE Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, aldıkları tedbirleri şöyle açıkladı: "Sokak hayvanlarımızın beslenmesi noktasında görevli personellerimiz tam kapanma döneminde kaymakamlık ve ilgili birimlerce koordineli bir şekilde görev yapacak. Zabıta ekiplerimiz, fen işleri, temizlik, park ve bahçeler, veteriner hizmetleri ile Halk Masa'da çalışan arkadaşlarımız hizmetleri aksatmadan sunacak. Özellikle 65 yaş üstü vatandaşlarımızın ihtiyaçları Kaymakamlık ile koordineli bir şekilde Vefa Hizmet ekiplerimiz tarafından karşılanacak. 17 günlük tam kapanma döneminde tüm yurttaşlarımızı kurallara uymaları noktasında duyarlı olmaya davet ediyorum. Bu süreçte vaka sayılarının azalmasını sağlarsak, yaz aylarına daha rahat girmeyi umut ediyoruz. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyalım."
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, 17 günlük tam kapanma döneminde belediye hizmetlerinin aksamaması ve vatandaşların mağdur olmaması için tüm tedbirlerin alındığını açıkladı.

haberimizvar.net- Konyaaltı Belediyesi, İçişleri Bakanlığı genelgesiyle 29 Nisan Perşembe günü saat 19.00'da başlayacak ve 17 Mayıs Pazartesi günü saat 05.00'e kadar sürecek tam kapanma dönemine yönelik hazırlıklarını tamamladı. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, 17 günlük tam kapanma döneminde Konyaaltı Belediyesi olarak vatandaşların hiçbir mağduriyet yaşamaması için tüm tedbirleri aldıklarını açıkladı. Başkan Esen, günlük hizmetlerin yürütülmesi noktasında asgari sayıda personelle hizmet vereceklerini, Halk Masa aracılığıyla vatandaşlara en hızlı şekilde dönüş sağlayacaklarını kaydetti.

SOKAK HAYVANLARI İÇİN EKİPLER NÖBETTE

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, aldıkları tedbirleri şöyle açıkladı: "Sokak hayvanlarımızın beslenmesi noktasında görevli personellerimiz tam kapanma döneminde kaymakamlık ve ilgili birimlerce koordineli bir şekilde görev yapacak. Zabıta ekiplerimiz, fen işleri, temizlik, park ve bahçeler, veteriner hizmetleri ile Halk Masa'da çalışan arkadaşlarımız hizmetleri aksatmadan sunacak. Özellikle 65 yaş üstü vatandaşlarımızın ihtiyaçları Kaymakamlık ile koordineli bir şekilde Vefa Hizmet ekiplerimiz tarafından karşılanacak. 17 günlük tam kapanma döneminde tüm yurttaşlarımızı kurallara uymaları noktasında duyarlı olmaya davet ediyorum. Bu süreçte vaka sayılarının azalmasını sağlarsak, yaz aylarına daha rahat girmeyi umut ediyoruz. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyalım."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.