İçki satışı yasağı kalktı

GÜNDEM 30.04.2021 - 12:24, Güncelleme: 30.04.2021 - 12:24
 

İçki satışı yasağı kalktı

AKP iktidarının hukuksuz içki satışı yasağı tepkilerin ardından fiilen kalkmış oldu. Bugün itibariyle zincir marketler ve tekel bayileri içki satışı yapıyor.

haberimizvar.net- AKP iktidarının 17 günlük alkollü içki satışı yasağı kararı, yasağın ilk gününde fiilen kalkmış oldu. Hem zincir marketler hem tekel bayileri bugün itibariyle içki satışı yapıyor. Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş soL'a yaptığı açıklamada, "Tekel bayilerinde ve marketlerde bugün itibariyle içki satışı yapılıyor, herhangi bir engelleme girişimi de yok. Yasak kalktı diyebiliriz" dedi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu "tam kapanma" kararının ardından "Alkol yasağından rahatsız değilim. Daha önce de yapıldı" demişti.
AKP iktidarının hukuksuz içki satışı yasağı tepkilerin ardından fiilen kalkmış oldu. Bugün itibariyle zincir marketler ve tekel bayileri içki satışı yapıyor.

haberimizvar.net-  AKP iktidarının 17 günlük alkollü içki satışı yasağı kararı, yasağın ilk gününde fiilen kalkmış oldu. Hem zincir marketler hem tekel bayileri bugün itibariyle içki satışı yapıyor.

Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş soL'a yaptığı açıklamada, "Tekel bayilerinde ve marketlerde bugün itibariyle içki satışı yapılıyor, herhangi bir engelleme girişimi de yok. Yasak kalktı diyebiliriz" dedi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu "tam kapanma" kararının ardından "Alkol yasağından rahatsız değilim. Daha önce de yapıldı" demişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.