AÜ’de başhekim değişti

EĞİTİM 30.04.2021 - 23:07, Güncelleme: 30.04.2021 - 23:07
 

AÜ’de başhekim değişti

Akdeniz Üniversitesi Başhekimi değişti. Yeni Başhekim Prof. Dr. Yıldıray Çete oldu

haberimizvar.net Akdeniz Üniversitesi Başhekimi değişti. Prof.Dr. Mustafa Ender Terzioğlu’nun yerine Prof. Dr. Yıldıray Çete atandı.  PROF.DR. YILDIRAY ÇETE KİMDİR Daha önce Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü’nde görev yapan Prof.Dr. Yıldıray Çete,  Dokuz Eylül Üniversitesi’nden mezun oldu. Çete acil tıp ve sağlık bilimleri alanındaki araştırmaları ile biliniyor.
Akdeniz Üniversitesi Başhekimi değişti. Yeni Başhekim Prof. Dr. Yıldıray Çete oldu

haberimizvar.net

Akdeniz Üniversitesi Başhekimi değişti. Prof.Dr. Mustafa Ender Terzioğlu’nun yerine

Prof. Dr. Yıldıray Çete atandı. 

PROF.DR. YILDIRAY ÇETE KİMDİR
Daha önce Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü’nde görev yapan Prof.Dr. Yıldıray Çete,  Dokuz Eylül Üniversitesi’nden mezun oldu. Çete acil tıp ve sağlık bilimleri alanındaki araştırmaları ile biliniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.