CHP'li heyetten Serik'te ziyaretler

SİYASET 04.05.2021 - 21:38, Güncelleme: 04.05.2021 - 21:43
 

CHP'li heyetten Serik'te ziyaretler

CHP Antalya milletvekilleri, il ve Serik ilçe başkanından oluşan heyet Serik ilçesinde hal esnafını ziyaret etti. Heyet daha sonra ilçe protokolünü de ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu.

haberimizvar.net CHP Antalya milletvekilleri Aydın Özer, Cavit Arı ve Rafet Zeybek ile CHP İl Başkanı Nuri Cengiz, Serik ilçesindeki sebze ve meyve toptancı halinde bulunan esnaf ve tüketiciyi ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi. Heyete CHP İlçe Başkanı İbrahim Demir ve Serik Tüccarlar Derneği Başkanı Abdullah Dönen de eşlik etti. CHP heyeti semt pazarlarının kapalı olması nedeniyle üreticilerin yetiştirdikleri ürünleri satamadığını, bu nedenle bir an önce pazarların kontrollü şekilde açılması gerektiğini dile getirdi. PROTOKOLE ZİYARETLER CHP heyeti hal programının ardından ilçe protokolünü de makamlarında ziyaret etti. CHP'li heyet Serik Kaymakamı Mehmet Kurdoğlu başta olmak üzere Serik Emniyet Müdürü Suat Esin, Serik İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Ayhan Aktürk ve Serik Tarım İlçe Müdürü Mustafa Çömezoğlu'na ziyarette bulundu. Ziyaretlerde ilçeyle ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.
CHP Antalya milletvekilleri, il ve Serik ilçe başkanından oluşan heyet Serik ilçesinde hal esnafını ziyaret etti. Heyet daha sonra ilçe protokolünü de ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu.

haberimizvar.net

CHP Antalya milletvekilleri Aydın Özer, Cavit Arı ve Rafet Zeybek ile CHP İl Başkanı Nuri Cengiz, Serik ilçesindeki sebze ve meyve toptancı halinde bulunan esnaf ve tüketiciyi ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi. Heyete CHP İlçe Başkanı İbrahim Demir ve Serik Tüccarlar Derneği Başkanı Abdullah Dönen de eşlik etti. CHP heyeti semt pazarlarının kapalı olması nedeniyle üreticilerin yetiştirdikleri ürünleri satamadığını, bu nedenle bir an önce pazarların kontrollü şekilde açılması gerektiğini dile getirdi.

PROTOKOLE ZİYARETLER

CHP heyeti hal programının ardından ilçe protokolünü de makamlarında ziyaret etti. CHP'li heyet Serik Kaymakamı Mehmet Kurdoğlu başta olmak üzere Serik Emniyet Müdürü Suat Esin, Serik İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Ayhan Aktürk ve Serik Tarım İlçe Müdürü Mustafa Çömezoğlu'na ziyarette bulundu. Ziyaretlerde ilçeyle ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.