Fenerbahçe deplasmanını unutamıyor

SPOR 10.05.2021 - 12:16, Güncelleme: 10.05.2021 - 12:16
 

Fenerbahçe deplasmanını unutamıyor

Manchester United'ın yıldızı Paul Pogba, Fenerbahçe ile UEFA Avrupa Ligi'nde oynadıkları maçtaki atmosferi unutamadığını söyledi.

haberimizvar.net-  İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United forması giyen Paul Pogba, Fenerbahçe deplasmanındaki atmosferi unutamadığını söyledi. Katıldığı bir Twitch yayınında soruları yanıtlayan Fransız yıldıza unutamadığı deplasmanın hangisi olduğu soruldu. Atmosferinden etkilendiği birçok stat olduğunu belirten Fransız yıldız, “Öncelikle Dortmund. Ancak onlardan önce Fenerbahçe var. Isınmaya çıktığım andan son düdüğe kadar her şey çılgıncaydı. Böyle bir şey görmedim…” dedi. Pogba söz ettiği karşılaşmanın 30. dakikasında sakatlanarak yerini Zlatan Ibrahimovic’e bırakmıştı. Fenerbahçe, 2016-17 sezonunda UEFA Avrupa Ligi’ndeki karşılaşmada Manchester United’ı sahasında Moussa Sow ve Jeremain Lens’in golleriyle 2-1 mağlup etmişti.  
Manchester United'ın yıldızı Paul Pogba, Fenerbahçe ile UEFA Avrupa Ligi'nde oynadıkları maçtaki atmosferi unutamadığını söyledi.

haberimizvar.net-  İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United forması giyen Paul Pogba, Fenerbahçe deplasmanındaki atmosferi unutamadığını söyledi.

Katıldığı bir Twitch yayınında soruları yanıtlayan Fransız yıldıza unutamadığı deplasmanın hangisi olduğu soruldu.

Atmosferinden etkilendiği birçok stat olduğunu belirten Fransız yıldız, “Öncelikle Dortmund. Ancak onlardan önce Fenerbahçe var. Isınmaya çıktığım andan son düdüğe kadar her şey çılgıncaydı. Böyle bir şey görmedim…” dedi. Pogba söz ettiği karşılaşmanın 30. dakikasında sakatlanarak yerini Zlatan Ibrahimovic’e bırakmıştı.

Fenerbahçe, 2016-17 sezonunda UEFA Avrupa Ligi’ndeki karşılaşmada Manchester United’ı sahasında Moussa Sow ve Jeremain Lens’in golleriyle 2-1 mağlup etmişti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.